Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nehezen viseli Fekete-Győr, hogy a Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok körében (is)

Prokaj Dávid

2021.07.07. 14:20

A Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének vezetője nehezen dolgozza fel, hogy hiába próbálnak bevetni minden olyan eszközt, amit a nyugati tartótiszt elvtársai tanácsolnak neki, egyszerűen a magyar fiatalok nem dőlnek be ezeknek a hazug lózungoknak.

 

Ezúttal most az fáj a széplelkű Fegyőrnek, hogy a kormány a nemzeti konzultációt igyekszik hirdetni minél szélesebb körben. Ehhez pedig szemléltetés céljából merészkedett emojikat is felhasználni.

Végtelenül felháborító tett ez...

Azt már ne is firtassuk, hogy egyébként nem csak a fiatalok, de manapság már az idős nénik és bácsik is tudnak emojikat használni, ez nem akkora innovativ és új dolog, mint ahogyan azt ő elképzeli.

Talán akkor mégse ő az a személy, aki érti a mai kor magyar fiataljainak gondolkodását?

Szekunder szégyenérzetről hadovál Rácz Zsófival és a Pesti TV-vel kapcsolatban, miközben talán még észre se veszi, de ő az a személy, aki még a saját szövetségeseit se tudja meggyőzni arról, hogy ő lenne a jövő, a 21. század miniszterelnöke.

Fekete-Győr András úgy próbál érvényesülni a politikában, hogy kódolva van a veresége és a bukás, bármibe is fog.
És ezidáig a fiatalok megszólításának projektje se úgy sikerült a számára, ahogyan azt tartótisztjei és Gyurcsány Ferenc elképzelte. Éppen ezért fog a süllyesztőbe kerülni.

Sikertelenségének több oka is lehet. Láthattuk azt, hogy amikor Gulyás Marci baloldali aktivista próbálta kérdezni a műsorában, ott se tudott válaszokat mondani, helyette ismételgette a „Nem tudom” mondatot, vagy beközölte, hogy a válaszadás előtt meg kérdeznie valakit, mert ő nem volt tájékozott a kérdésben.

Na ez volt a szekunder szégyenérzet, nem az, amit a Pesti TV vagy Rácz Zsófi csinál a közösségi oldalon!

Előbbi műsorait ugyanis sok jobboldali fiatal nézi és követi, míg a fiatalokért felelős helyettes államtitkár folyamatosan járja az országot és olyan programokon vesz részt, amelyen olyan tizenévessel tud találkozni és beszélgetni, akik a közélet és a politika iránt érdeklődnek.

Az pedig, hogy a Fidesz vádolja „öreg kommunista mentalitással”, javasolnám hogy előbb nézzen szét a szövetségesei körében. Biztosan fog találni olyanokat, akik a kommunista utódpártjában politizálnak a mai napig, de a bolsevizmus gyökereit magukon viselő leninfiúkat és szovjetlányokat is fog találni.

Azt pedig elég sűrűn tapasztaljuk, hogy egy Dobrev Klárának vagy Donáth Annának se esik nehezére egy-egy kommunista hazaárulást véghezvinni.

A csúsztatásokat pedig már vállat vonva érdemes csak fogadni. Homofób-törvényről beszél, miközben az a napnál is világosabb hogy erről szó sincs. És ezt ő is pontosan tudja, de a még megmaradt fiatalokat a követőtáborában még próbálja ezzel megetetni.

Ami pedig a népszerűséget illeti:

a kormánypártisággal nem vádolható Republikon Intézet szerint is a 30 éven aluliak 29 százaléka Fidesz-KDNP szimpatizáns.

Ezzel szemben a Momentumra csupán 10 százalék szavazna.

Az a helyzet, pártelnök úr, hogy a Momentum nem eléggé fiatalosch párt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére