Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nehezen viseli Fekete-Győr, hogy a Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok körében (is)

Prokaj Dávid

2021.07.07. 14:20

A Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének vezetője nehezen dolgozza fel, hogy hiába próbálnak bevetni minden olyan eszközt, amit a nyugati tartótiszt elvtársai tanácsolnak neki, egyszerűen a magyar fiatalok nem dőlnek be ezeknek a hazug lózungoknak.

 

Ezúttal most az fáj a széplelkű Fegyőrnek, hogy a kormány a nemzeti konzultációt igyekszik hirdetni minél szélesebb körben. Ehhez pedig szemléltetés céljából merészkedett emojikat is felhasználni.

Végtelenül felháborító tett ez...

Azt már ne is firtassuk, hogy egyébként nem csak a fiatalok, de manapság már az idős nénik és bácsik is tudnak emojikat használni, ez nem akkora innovativ és új dolog, mint ahogyan azt ő elképzeli.

Talán akkor mégse ő az a személy, aki érti a mai kor magyar fiataljainak gondolkodását?

Szekunder szégyenérzetről hadovál Rácz Zsófival és a Pesti TV-vel kapcsolatban, miközben talán még észre se veszi, de ő az a személy, aki még a saját szövetségeseit se tudja meggyőzni arról, hogy ő lenne a jövő, a 21. század miniszterelnöke.

Fekete-Győr András úgy próbál érvényesülni a politikában, hogy kódolva van a veresége és a bukás, bármibe is fog.
És ezidáig a fiatalok megszólításának projektje se úgy sikerült a számára, ahogyan azt tartótisztjei és Gyurcsány Ferenc elképzelte. Éppen ezért fog a süllyesztőbe kerülni.

Sikertelenségének több oka is lehet. Láthattuk azt, hogy amikor Gulyás Marci baloldali aktivista próbálta kérdezni a műsorában, ott se tudott válaszokat mondani, helyette ismételgette a „Nem tudom” mondatot, vagy beközölte, hogy a válaszadás előtt meg kérdeznie valakit, mert ő nem volt tájékozott a kérdésben.

Na ez volt a szekunder szégyenérzet, nem az, amit a Pesti TV vagy Rácz Zsófi csinál a közösségi oldalon!

Előbbi műsorait ugyanis sok jobboldali fiatal nézi és követi, míg a fiatalokért felelős helyettes államtitkár folyamatosan járja az országot és olyan programokon vesz részt, amelyen olyan tizenévessel tud találkozni és beszélgetni, akik a közélet és a politika iránt érdeklődnek.

Az pedig, hogy a Fidesz vádolja „öreg kommunista mentalitással”, javasolnám hogy előbb nézzen szét a szövetségesei körében. Biztosan fog találni olyanokat, akik a kommunista utódpártjában politizálnak a mai napig, de a bolsevizmus gyökereit magukon viselő leninfiúkat és szovjetlányokat is fog találni.

Azt pedig elég sűrűn tapasztaljuk, hogy egy Dobrev Klárának vagy Donáth Annának se esik nehezére egy-egy kommunista hazaárulást véghezvinni.

A csúsztatásokat pedig már vállat vonva érdemes csak fogadni. Homofób-törvényről beszél, miközben az a napnál is világosabb hogy erről szó sincs. És ezt ő is pontosan tudja, de a még megmaradt fiatalokat a követőtáborában még próbálja ezzel megetetni.

Ami pedig a népszerűséget illeti:

a kormánypártisággal nem vádolható Republikon Intézet szerint is a 30 éven aluliak 29 százaléka Fidesz-KDNP szimpatizáns.

Ezzel szemben a Momentumra csupán 10 százalék szavazna.

Az a helyzet, pártelnök úr, hogy a Momentum nem eléggé fiatalosch párt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére