Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemváltoztatásra biztatják a gyerekeket a svéd orvosok

888.hu - Híradó.hu

2020.10.26. 08:00

Bár a svédek tisztában vannak azzal, hogy komoly pszichés problémákkal jár, továbbra is szorgalmazzák a fiatalok körében a nemváltó műtétet. De a genderpropaganda nem kamaszkorban kezdődik: már az bölcsődében szitokszó az anya és apa megnevezés, kisautóval vagy babával játszani pedig egyenesen elfogadhatatlan. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy gyereknek anyja és apja van (hogy merészelünk ilyet gondolni?!), a névlegesen nemtelen szülők nemi aránya akármilyen lehet, sőt, mit is gondolunk, miért csak kettő lehetne belőlük?
Már a kilencvenes évek vége óta zajlik a kötelező érzékenyítés a svéd óvodákban és bölcsődékben. Itthon a balliberális városvezetők mostantól szeretnék kötelezővé tenni a genderpropagandát az oktatási intézményekben, de nézzük, mi a helyzet, és hol tart most az érzékenyítés a skandináv országban. Svédországból Bugnyár Zoltán tudósított a Hír TV-nek.
„Az országban nemcsak a lobbiszervezetek napirendjén szerepel a gendertéma, hanem már jó ideje része a korai oktatás-nevelésnek is. A legelső adat, amit találtam, 1998-as.
A svéd oktatási hivatal bölcsődei és óvodai, központi pedagógiai fejlesztési tervében az áll, hogy »az intézmények felelőssége a gyermekek fejlődését korlátozó nemi minták ellensúlyozása«, és erre számos konkrét példát is írnak”
– kezdte tudósítását Bugnyár Zoltán.
„Óvodája és óvópedagógusa válogatja, hogy mit és milyen komolyan tesznek meg. Valahol
nem veszik szájukra az apa és anya szót a pedagógusok,
helyette a szülő elnevezést használják, vagy nemsemleges személyes névmást alkalmaznak. Ismerek olyan óvodát, ahol
eltávolították a játékok közül a járműveket és a babákat, mert szerintük azok nemi sztereotípiák kialakulásához segítenek hozzá”
– folytatta.
Ilyen és ehhez hasonló családképekkel körülvéve nőnek fel a gyerekek.
Bár elég szomorú, hogy ilyen kirekesztőek, valaki szóljon már nekik!
Hol maradnak a háromszülős családok, hmm? Ők már nem is léteznek?

Nézzék meg, sehol sincsenek a képen. Ez felháborító!

A bölcsődében és óvodában történő érzékenyítést nem találják kielégítőnek a svédek. Ahogy cseperednek a gyerekek, egyre durvább beavatkozásokat eszközölnek a nemek eltörlésének nevében. Bugnyár Zoltán rámutatott arra is, hogy hangsúlyt fektetnek a nemváltás lehetőségére, a pedagógusok mellett az orvosokat is oktatják arra, hogy ezt a nemi identitásukban bizonytalan gyermekek figyelmébe ajánlják.

Tehát nem arról van szó, hogy segítsünk nekik egy kis talajt találni, nem! Döntse csak el a kiskamasz, hogy milyen nemű szeretne lenni, és műttesse is meg magát kénye-kedve szerint. (Mindenki tudja, hogy soha senki nem bánt még meg semmit, amit kamaszkorában csinált, nem? Cseréljen hát nemet ebben a korban mindenki, akinek úgy tartja kedve! Ez tuti jó megoldás!)

Ennek eredményeképp

az elmúlt évtizedben 20-szorosára emelkedett a tizenévesek körében elvégzett nemváltó beavatkozások száma.
„Ez azért is furcsa, mert 1973 és 2003 között pont Svédországban végeztek egy 30 évig tartó kutatást nemváltó műtéten átesettekkel.
A tanulmány fő megállapítása az volt, hogy
ezen személyeknél lényegesen magasabb a korai halálozás, az öngyilkosság és más pszichés problémák előfordulása,
mint az általános populációnál, tehát a nemváltás nem megoldja, hanem elmélyíti a problémát”
– hangzott el a tudósításban.
A videót itt nézhetik meg teljes egészében:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére