Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sárosdi Lilla majdnem beleőrül, annyira fáj neki az SZFE új vezetése

888.hu

2021.02.22. 09:35

A megkeseredett és frusztrált, de a távolból nagyokat mondó lecsúszott színésznő kapálózásai.

Még a radikális baloldali aktivistapártól, Schilling Árpádtól és Sárosdi Lillától is szokatlan trágár stílusban gyalázza az egyébként semmilyen egyetemi végzettséggel nem rendelkező Sárosdi Lilla a Nemzeti Színház vezető színészét, Szarvas Józsefet, pusztán azért, mert Szarvas ősztől osztályvezető tanár lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Sárosdi Lillát annak idején nem vették fel a Színművészetire – írja az Origo.

Nagyon fájhat Sárosdi Lillának, hogy – az általa egyébként sosem látogatott – Színművészetin osztályvezető tanár lesz Szarvas József. A #metoo mozgalom hazai kirobbantója és a művészetbe csomagolt színpadi kielégítés koronázatlan királynője ezért „viccesnek” szánt Facebook-videókban undorító módon gyalázkodik, közös „zsírosbödönt” emleget, és még a kormányfőt is mocskolja. Teszi mindezt úgy, hogy a lap információi szerint 2018 óta „emigrációban” él egy francia faluban férjével, miközben Franciaországban semmilyen művészi munkája nincs, Schilling pedig németországi bukása után finoman szólva sem dúskál a felkérésekben.

Innen nézve baromi keserű lehet az a bizonyos szőlő.

Lilla egyébként azóta eléggé belemelegedhetett a fröcsögésbe, mert sorra osztja meg az ehhez hasonló videókat a Facebook-oldalán.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére