Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szebb jövőt akarnak a posztszadeszes agitátorok

888.hu

2021.09.06. 14:20

Megjelent az ellenzéki előválasztásnak csúfolt Gyurcsány-show dala „Élni hívlak” címmel, amelyben az MSZP–SZDSZ-korszak kivénhedt balliberális pojácái kornyikálnak a szebb jövőről.

 

Az egyszerű dalhoz egyszerű klip is jár, amelyben olyan „művészeket” láthatunk, mint a rendkívül modoros NoÁr, a mindenhol agitáló Kulka, Vili bá a Barátok köztből, a korábban az RTL-en hetente fröcsögő Gálvölgyi János, a méltán népszerűtlen Pa-dö-dő vagy a Jancsó-filmből ismert „mintaadó” Nagy Zsolt.

A klipet csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, utána a cikk tanulságos részletekkel folytatódik:

Érdekesebb hátterű szereplő az országot 2013-ban „a fasizmus miatt végleg elhagyó, a zenélést feladó” Gerendás Péter, aki 2014-ben már Siófokon lépett fel.
De van még itt bőven köpönyegforgatás, hiszen a klipben szereplő Bródy János, Lakatos Márk és a múlt heti 99%-os előválasztási klipben feltűnő Nagy-Bandó András néhány éve még az ellen a Jobbik ellen buzdított szavazásra, amellyel most szoros szövetségben, képviselőiket egymás javára visszaléptetve akarnak indulni a 2022-es választásokon:

Mit lehet erre mondani?

Szebb jövőt, elvtársak!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére