Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tibi atya tovább ekézi a tanártüntetéseken a saját pólóit áruló Molnár Áront

888.hu

2022.10.08. 13:25

Nem nyugszanak a kedélyek.

 

Tibi atya éles kritikát fogalmazott meg a Facebook-oldalán a tanártüntetéseken állandóan feltűnő Molnár Áron színész, aktivistával kapcsolatban.

Tibi atya azt fejtegeti, hogy mitől lehet sikeres egy tüntetés. Szerinte akkor, ha apolitikus, sokan vannak és/vagy erőszakot alkalmaznak. Az atya szerint netadó és a boltzár apolitikus kiállások voltak, politikai oldaltól függetlenül, össznépi tiltakozást váltottak ki, a tanártüntetés viszont nem ilyen.
„A taxisblokád azért lehetett sikeres, mert apolitikus volt, elég sokan voltak és elég erőszakosak.” – írta.

 

A tanártüntetés pedig azért nem lesz, amiért a CEU, a rabszolgatörvény vagy az SzFE sem. Mert az állami pénzekkel vastagon kitömött NoÁr és balliberális sleppje vállalhatatlanul átpolitizálja, és mert hiába van nagyobbacska a tömeg, a polgári erőszak helyett megint valami homályos erkölcsi győzelemről beszélnek. Ezek közül egy is elég lenne a kudarchoz, de mivel mindegyik adott, nem lehet más a vége.”

– vélekedik Tibi atya.

(A noÁr mozgalom alapítója egyébként tagadja, hogy állami támogatásokat kapott volna – a szerk.)

Megjegyzi azt is, „hajlandó lennék kimenni és részt venni polgári erőszakban a tanárok bérrendezéséért és egy szabadabb oktatási rendszerért. De nem vagyok hajlandó kimenni egy olyan tüntetésre, ahol a NoÁrok által vizionált oktatásért kell kiállni. És rohadtul nem vagyok ezzel egyedül.”

 

Tibi atya egy korábbi Facebook-bejegyzésben azt írta, hogy „rühellem a parazitákat” majd bemutatta „tanártüntetős noÁr” webshopját, ahol 17 ezer forintért lehet kapni „kínai szitázott pulóvert a kiállás szimbólumával”, de árulnak ott 8 ezer forintos vászontáskát is, ami szerinte valójában olyan gagyi, hogy mindössze „párszáz forintot ér”.

 

Egész egyszerűen visszataszítónak tartom, hogy valódi, fontos polgári ügyekre akaszkodik rá, és a színpadi majomkodás mellett már ezt a pofátlan szabadrablást is bevezeti.”

– olvasható a posztban.

 

 

Molnár Áron is reagált a merch termékekre érkező kritikára, a noÁr Facebook-oldalán Tibi atyának címezve azt írta:
„Érthetetlen ez a rosszindulat, ami miatt parazitának nevezel egy posztodban minket a merch termékeink miatt.”
– kezdte, majd elmagyarázta, hogy miért árulják ezeket a termékeket, és miért kerülnek ennyibe.

Mint írta, a „noÁr az államtól független mozgalom, soha nem kért, nem kapott állami pénzt”, ahogy cégek, multik sem segítették őket. Hangsúlyozta, hogy aki merch terméket vásárol tőlük, az a mozgalom akcióit támogatja, a munkát pedig akkor is folytatni fogják, ha az egyeseknek nem tetszik.

 

Te meg a Hont Andrással és a Bohár Danival igyál meg még egy sört, aztán beszéljetek arról, milyen sz*r minden, mennyire semminek semmi értelme, mit kellene csinálni. Mi meg majd csináljuk helyettetek is.”

– tette hozzá az aktivista.

Ez utóbbi megjegyzésre Hont András publicista kommentben reagált:

  • „A békemenet is azt hiszi, sétálással csinál valamit. Az ellenzéki békemenet is hálás közönség – nem a diákokról beszélek, hanem a követőidről.
  • A tavaszi falhoz csapódás után a minimum az volna, hogy leülsz egy sarokba gondolkodni a világ dolgain.
  • Hogy mit gondolok a demonstrációról, az a ma esti Öt-ből kiderül, jól összevitatkoztunk Konokkal, két dologban értettünk egyet: a szakszervezetek és a te megítélésedben.
  • Bohárt teljesen fölösleges idekeverned, ő vállaltan a kurzus segédmotorja, én viszont soha egy fillért nem kaptam a NER-től – veled ellentétben).”

 

Hont egyébként jó kedvében lehetett, egy másik posztban azt írta, az ő mozgalmának a neve „A Hont mozgalom” és már bögrét is lehet tőle rendelni.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére