Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több politikai sebből is vérzik a roncskoalíció javaslatcsomagja

888.hu

2022.08.03. 09:30

Valamiféle életjelet próbálnak felmutatni az ellenzéki pártok képviselői azzal, hogy egy rendkívüli parlamenti ülésnap hosszas felszólalási perceit követelik maguknak.

 

Ezenkívül még számos dolgot felróttak a kormánynak, amit sorra vett és alaposan megvizsgált Dömötör Csaba államtitkár. A konklúziót levonta:

 

a követeléscsomagjuk sok politikai sebből vérzik.
  1. A gyurcsányista Kálmán Olga (volt független-objektív felkérdező műsorvezető) a rezsiemelés visszavonását követeli, miközben csak a kormánypártok akartak árkorlátozást. Márki-Zay Péter ki is vezette volna a rezsicsökkentést, Gyurcsány Ferenc pedig hülyeségek nevezte.
  2. Eltörölnék a katatörvényt, miközben meg sem szűnik a KATA. Hozzáteszi az államtitkár, hogy ezt éppen zat követelik, akik korábban meg se szavazták annak létrehozását. Teszik mindezt úgy, hogy éppen a baloldal növelné meg 3200 milliárd forinttal a jövőévi költségvetést.
  3. A Jobbik és a Párbeszéd is élelmiszeráfa-csökkentést akar, pedig erről már több alkalommal is volt a parlamentben szavazás, és ezek a pártok – amikor módjuk és lehetőségük lett volna rá – nem támogatták azokat a szavazataikkal.
  4. Kunhalmi Ágnes stratégiai ágazattá tenné az energiahatékonyság növelését, és támogatási programokat javasol. Ezzel Dömötör Csaba egyet is ért, ezért is indult el korábban egy elég nagy lakásfelújítási program.
  5. Azok a baloldali pártok hangoztatják mindenféle sajtótájékoztatókon, hogy a Paksi Atomerőmű el tudná látni a lakosságot olcsó árammal, akik miden lehetséges módon támadták a paksi beruházást.
Bármivel is álljanak ki, tények és előzmények tucatjai bizonyítják, hogy pont az ellenkezőjét teszik, már ha van rá lehetőségük. Kormányon most nincs, és azt hiszem, ez jobb is így”
– mondta az államtitkár a közösségi oldalára feltöltött videójában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére