Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az RTL klub tesz a szakmai zsûrire!

888.hu

2016.05.20. 16:28

Minden idõk legfiatalabb mentorai álltak össze az X Faktor idei évadára. Amellett, hogy vagyonokat keresnek a kiválasztottak, akad köztük olyan is, akirõl csak egy hatalmas kérdõjel ugrik be.

Minden idők legfiatalabb mentorai álltak össze az X Faktor idei évadára. Amellett, hogy vagyonokat keresnek a kiválasztottak, akad köztük olyan is, akiről csak egy hatalmas kérdőjel ugrik be.

Eddig tudhattuk, hogy a tehetségkutató zsűrijében marad Tóth Gabi, majd elsőként Gáspár Lacit csatlakozott az énekesnőhöz. Mára azonban teljes a létszám: Puskás Petire és ByeAlexre esett a választás. Na, igen…

Sok mindent láthattunk már a tévében, valóság show-k, butuska vetélkedők, de arra még nem volt példa, hogy ilyen nyíltan tudassák velünk: a tehetségkutatók csak futószalagok.

Ugyan még senki nem erősítette meg a csatornától, hogy ez lenne a végleges verzió a zsűri képviseletére, de kard lebeg fejünk felett.

Tóth Gabi és Gáspár Laci belesimul a környezetbe. Nem kell zenéjüket vagy akár személyüket mindenkinek szeretnie, de azért azt el kell ismerni, hogy ők is egy hasonló tehetségkutatón keresztül, hosszú évek munkájával jutottak el az X Faktor mentori székébe, ezért az ő életútjuk igazolja pozíciójukat a zsűriben.

Puskás Peti is helytálló magyarázat arra, hogy a csatorna vérfrissítést szeretett volna, ezért ilyen fiatalok az ítélőszék tagjai. Szintúgy tehetségkutatóból jött, azóta is, pontosabban 2005 óta is aktív énekesről van szó, tiszta sor!

Õk hárman azok, akik lehet, hogy megosztják a közönséget, de nem szúrnak szemet. De ByeAlex, Uram bocsá’… nem értem.

Nem személyeskedés a cél, de amióta pályán van, a legtöbben úgy ismerik, hogy az a srác, aki kiakasztotta a fél országot (optimista becslés), kijutásával az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Simon Cowellt, az X Faktor feltalálóját eddigi munkája során nem úgy ismertük meg, hogy elnéző lenne, ha a szakmáról, vagy a tehetségről beszél, illetve nem kíméli az embert, ha a kritikáról van szó. Véleménye érdekes lenne a kérdés kapcsán…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére