Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dé:Nash és a liberálisok „politikai korrektsége” rappesített formában

HKJ

2020.02.22. 14:11

Ha valakinek nem mondana túl sokat a Dé:Nash név, sőt talán egyenesen semmit, az ne kezdjen el pironkodni, nem érdemes.

Ennek a rapper fiúnak – aki eddig jobbára kereszténységgyalázással igyekezett magát ismertté tetti – most jelent meg a YouTube-on a legújabb szerzeménye, a rejtélyes Gyár címen. Dé:Nash-nek valaha volt rendes magyar neve is, Sallai Dénes Bálint. A Nash annyit tesz, hogy szemtelen beszéd. Úgy fest, kedvére való lehet, hogy ’Dé:Szemtelen beszéd’-ként ismerje őt meg a világ. Hogy pukkadozzanak a polgárok, hogy a normális hallgatók az első taktusok után azonnal kikapcsolják a gépüket s elküldjék őt melegebb éghajlatra.

Dé:Nash nem más, mint a liberálisok szemtelen beszédű propagandaembere, aki legújabb klipjével arról igyekszik sajátos stílusában meggyőzni a világot, hogy az a tuti, amit az ő oldalukon álló tudósok mondanak.

Hogy a „Kamuzöld pártok, hamuvá váltok, a kur.. anyátok”, illetve, hogy a „Hiába lobbiztok liberál barmok, a Liget helyére Paksot kaptok” szövegrészletek kinek és mit akarnak üzenni, azt most hagyjuk.

De hát, hökkenhet meg valaki, két nap alatt több, mint 40 ezren nézték meg a videót, ami egyáltalán nem mellékes. Erre azt tudom mondani, amit Deák Dániel politikai elemző Hadházy kétmilliós büntetésének gyors összekalapozásával kapcsolatban mondott a 888-nak. „Hadházy Ákos és a hozzá hasonló balliberális botránypolitikusok ugyanis rendelkeznek egy kicsi, azonban nagyon összetartó rajongói táborral, akik tűzön-vízen át rendkívül elszántan támogatják a balliberális botránypolitikusokat. Így volt ez Juhász Péter egykori Együtt-elnök esetében is. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy ezek a politikusok magas támogatásnak örvendenének a társadalomban, hiszen Juhász Péterék csúfos vereséget szenvedtek a 2018-as választáson, még az 1 százalékot sem érték el.”

Ha valakinek ezek után mégis van kedve megnézni Dé:Szemtelen beszéd videóját, akkor itt megteheti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére