Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dé:Nash és a liberálisok „politikai korrektsége” rappesített formában

HKJ

2020.02.22. 14:11

Ha valakinek nem mondana túl sokat a Dé:Nash név, sőt talán egyenesen semmit, az ne kezdjen el pironkodni, nem érdemes.

Ennek a rapper fiúnak – aki eddig jobbára kereszténységgyalázással igyekezett magát ismertté tetti – most jelent meg a YouTube-on a legújabb szerzeménye, a rejtélyes Gyár címen. Dé:Nash-nek valaha volt rendes magyar neve is, Sallai Dénes Bálint. A Nash annyit tesz, hogy szemtelen beszéd. Úgy fest, kedvére való lehet, hogy ’Dé:Szemtelen beszéd’-ként ismerje őt meg a világ. Hogy pukkadozzanak a polgárok, hogy a normális hallgatók az első taktusok után azonnal kikapcsolják a gépüket s elküldjék őt melegebb éghajlatra.

Dé:Nash nem más, mint a liberálisok szemtelen beszédű propagandaembere, aki legújabb klipjével arról igyekszik sajátos stílusában meggyőzni a világot, hogy az a tuti, amit az ő oldalukon álló tudósok mondanak.

Hogy a „Kamuzöld pártok, hamuvá váltok, a kur.. anyátok”, illetve, hogy a „Hiába lobbiztok liberál barmok, a Liget helyére Paksot kaptok” szövegrészletek kinek és mit akarnak üzenni, azt most hagyjuk.

De hát, hökkenhet meg valaki, két nap alatt több, mint 40 ezren nézték meg a videót, ami egyáltalán nem mellékes. Erre azt tudom mondani, amit Deák Dániel politikai elemző Hadházy kétmilliós büntetésének gyors összekalapozásával kapcsolatban mondott a 888-nak. „Hadházy Ákos és a hozzá hasonló balliberális botránypolitikusok ugyanis rendelkeznek egy kicsi, azonban nagyon összetartó rajongói táborral, akik tűzön-vízen át rendkívül elszántan támogatják a balliberális botránypolitikusokat. Így volt ez Juhász Péter egykori Együtt-elnök esetében is. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy ezek a politikusok magas támogatásnak örvendenének a társadalomban, hiszen Juhász Péterék csúfos vereséget szenvedtek a 2018-as választáson, még az 1 százalékot sem érték el.”

Ha valakinek ezek után mégis van kedve megnézni Dé:Szemtelen beszéd videóját, akkor itt megteheti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére