Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lenácizták Mel Gibson új filmjét!

Nagy Gábor

2018.09.08. 14:40

Ki gondolta volna?!

Úgy tűnik, nem ment át a libsiszondán a Dragged Across Concrete című film, melyben Vince Vaughn és Mel Gibson játsszák a főszerepet.

A sztori szerint Vaughn és Gibson rendőröket alakítanak, akiket egyszer csak rasszizmussal vádolnak meg, hat hétre elveszik tőlük a jelvényt, a fegyvert - magyarul: felfüggesztik őket. Ám ez idő alatt a rendőrpáros szoros kapcsolatba kerül az alvilággal, és hát becsúszik egy-két bűncselekmény is nekik. Valószínűleg egy rendes akciófilmet, krimit forgattak Gibsonék, ám úgy tűnik, a libsik még mindig nem bocsátottak meg Mel Gibsonnak.

A The Daily Beast beszámoló alapján a Dragged Across Concrete túl brutálisra sikeredett (ugye ismerős?), ám a fő problémát nem ez okozta a szűrőjükön, hanem az, hogy a film egy

vad, rasszista, szélsőjobboldali fantasy."

A cikk szerzője szerint nem elég az, hogy az egész film kirekesztő, ott van még az is, hogy a Gibson-hívek eleve nácik, akik biztos kajálni fogják ezt a szélsőjobboldali fantasyt!

Szegény Gibson, elég sok mindent átélt Hollywoodban. A szokásos címkéket aggatták rá. Volt ő már antiszemita és rasszista is. Aztán, két éve úgy tűnt, hogy a Hacksaw Ridge című filmjével (Fegyvertelen katona) megüti a hollywoodi balliberálisok mércéjét. Most meg...

Mindenesetre publicistánk, Megadja Gábor szavaival élve mi ezt tanácsoljuk a Drága Olvasóinknak:

 Nincs más hátra, irány a mozi!"

 (Figyelő)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére