Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még három Star Wars-film tuti lesz

Kékes Viki

2016.12.19. 12:06

Azon sem csodálkoznánk, ha még több is.

Miután az épp a mozikban futó Zsivány Egyes jól teljesít a mozipénztáraknál, már most tudni lehet néhány fontos részletet a következő három filmről.

1. Star Wars VIII.

Az ébredő Erő folytatása 2017. december 15-én debütál majd a mozikban. A főbb szerepekben a már jól ismert szereplőgárdát, azaz Mark Hamillt, Daisy Ridleyt, Oscar Isaacot, John Boyegat, Adam Drivert és Carrie Fishert láthatjuk, hozzájuk csatlakozik  tarthi Brienne Gwendoline Christie,  Laura Dern és Benicio Del Toro. A sztoriról egyelőre még semmit nem tudni. John Boyega azt mondta, a forgatókönyv "sötétebb lesz", mint az előző.

2. Névtelen Han Solo antológia film

A Zsivány Egyes után a második Star Wars-antológiafilm kedvenc űrcsempészünkre, Han Solóra koncentrál. Ha minden igaz megtudhatjuk, hogyan lett belőle az a "cinikus gazember", akivel Luke és Obi-Wan Mos Eisleyban találkozik. A bemutató időpontja 2018. május 25. A főbb szerepekben Alden Ehrenreichet, Donald Glovert, és a sárkányok anyját Emilia Clarke-ot láthatjuk.

3. Star Wars IX.

Erről a filmről még nem sokat tudunk. Csak annyi biztos, hogy a bemutató 2019 decemberében lesz. A rendező annyit mondott, hogy a tervek között szerepel, hogy néhány jelenetet tényleg az űrben forgatnak majd le.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére