Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Péntek esti láz

Nagy Gábor

2016.01.22. 14:58

Programajánló a 888.hu-n.
Közeleg a vizsgaidőszak vége : )

Már lassan bő egy hónapja azzal töltjük a napjainkat, hogy tanulunk, tanulunk és tanulunk. A jó öreg Lenin bácsi biztos büszke lenne ránk, főleg, ha még a vizsgákat is hozzuk szépen.

Hogy megtörjük a monotonitást, arra gondoltunk: ajánlunk nektek egy jó kis bulit a Magyar Kultúra napján. A helyszín igazán pofás; csinos lányok, helyes srácok biztos lennek szép számmal; a zenéről pedig a magyar, igen sokáig anoniman működő The Biebers gondoskodik. Kell ennél több?

Azóta szerencsére kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, a zenekar többi tagja pedig szép lassan a sajtóban szivárgott ki. A The Biebers azóta is megállíthatatlan, Sorry című számuk lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón. A zenekar a 2015-ös nyarat egész végig a színpadon töltötte, hiszen a májusi Nagy-Szín-Pad versenyen második helyen végeztek. Bemutatkozó albumukat, a cím nélküli nagylemezüket szintén tavaly jelentették meg.
Addig egy kis ráhangolódás?

Helyszín: Akvárium Klub, KisHall

Időpont: 20:00

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére