Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tavasszal forog a Liza, a rókatündér rendezõjének új filmje

Kékes Viki

2016.11.22. 14:07

Ujj Mészáros Károly második mozifilmje a Filmalap támogatásával készül.

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt a Liza, a rókatündér. Ujj Mészáros Károly első mozifilmjét 130 ezren nézték meg,  de nem csak a nézők szerették: hét Magyar Filmdíjat és több mint 20 nemzetközi elismerést zsebelt be.

A Liza nekünk is az egyik kedvencünk, ezért kíváncsian várjuk a stáb következő filmjét, az X. című krimit. A filmről egyelőre annyit tudni, hogy ismét sok haláleset szerepel a történetben, de vígjáték helyett skandináv típusú, erős vizuális világú, nagyon izgalmas, látványos és fordulatos krimi készül.

A Lizában bizonyított szereplőgárda sem fog hiányozni az új filmből Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs főszereplők személyében, akik mindhárman nyomozót alakítanak majd, de Kulka János is feltűnik a napjaink Budapestjén játszódó történetben, ahol egy lányát egyedül nevelő rendőrnő egy szövevényes bűnügy kellős közepén találja magát. 

Ujj Mészáros Károly új filmjét a Filmalap 489 millió forinttal támogatja, várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére