Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Három évet kapott drogbirtoklásért a szegedi férfi

888.hu, MTI

2021.06.03. 13:30

A bíróság kábítószer birtoklásának bűntettében és csekély mennyiségű kábítószer kereskedelmének vétségében mondta ki bűnösnek a férfit.

 

A férfi egy olyan bűnszervezettől vásárolt drogot, amely 2018 júliusa és 2019 júniusa között Szegeden és Hódmezővásárhelyen nagyobb fogyasztói kör részére adott el kokaint és amfetamint. A kábítószert egy szegedi testvérpár szerezte be, majd adta tovább a szervezetben alattuk lévő szinten álló három másik férfinak, akik ezután a fogyasztóknak értékesítették.

A beszerzést, az elosztást, az értékesítést, valamint az abból származó bevétel elosztását telefonos applikáció és kommunikáció segítségével, konspiratív módon végezték,

és ugyanígy kommunikáltak a fogyasztókkal is arról, hogy kinek mikor mekkora mennyiségű kábítószerre van szüksége, és azt hol adják át.

A fogyasztók a kokainért adagonként 30 ezer, az amfetamintért 3500 forintot fizettek. A nyomozás során csaknem negyven fogyasztót azonosítottak, akiknek a bűnszervezet a jelentős mennyiség alsó határát meghaladó mennyiségben értékesített kábítószert.

Az ügyben tartott előkészítő ülésen az ügyészség a szervezetet irányító testvérpárra 12, illetve 11 év fegyházbüntetés kiszabását kérte, beismerő vallomásuk esetére. Társaik esetében 11, 10, illetve 6 év fegyházbüntetésre tett indítványt, azzal, hogy a bűnszervezet tagjai nem bocsáthatók feltételes szabadságra. A vádlottak tagadták a bűncselekmények elkövetését, ezért ügyükben tárgyaláson dönt a bíróság.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére