Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hét legviccesebb bűnügye: 17 mázsa makkot lopott

Police.hu

2021.01.17. 13:05

A rudabányai mesterbűnöző. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 01. 17., v – 11:32 A megalapozott gyanú szerint egy rudabányai férfi 17 mázsa makkot tulajdonított el az erdőből, majd azt értékesítette. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

A megalapozott gyanú szerint egy rudabányai férfi

17 mázsa makkot tulajdonított el az erdőből, majd azt értékesítette.

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves rudabányai férfival szemben.

A gyanúsított 2020. október 26-a előtt a Rudabánya melletti erdőben 17 mázsa csermakkot gyűjtött össze, – a terület tulajdonosának engedélye nélkül – amit a házában tárolt, majd értékesítette egy vevőnek, aki azt egy teherautóval szállította el.

A járőrök 2020. október 26-án ellenőrizték Ormosbánya mellett a teherautót és ennek során találták meg a 31 zsákba csomagolt, lopott makkot.

A vevők 285.000 forintot fizettek az általuk legális üzletnek vélt vásárlás során az egyébként csaknem félmillió forintot érő makkért.

A nyomozók mind a vételárat, mind a makkot lefoglalták.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére