Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre több a perverz, diákjait szexuálisan zaklató tanár

888.hu

2022.04.14. 15:00

Csak az utóbbi időben kettőt kapcsoltak le.

 

A Jackson Megyei Seriffhivatal (JCSO) közölte, hogy Sean Kenneth Fuller, oregoni helyettesítő tanár ellen öt szexuális bűncselekmény – négy esetben másodfokú szexuális visszaélés és egy esetben vérfertőzés – miatt emeltek vádat.

 

Az esküdtszék öt szexuális bűncselekmény vádjával vádat emelt egy Talent középiskola helyettesítő tanára és atlétikai edzője ellen.”

– közölte a Jackson megyei seriff hivatala kedden egy Facebook-bejegyzésben, hozzátették: „A bűncselekmények nem kapcsolódnak az iskolában betöltött pozíciójához”.

 

 

Fuller jelenleg a Jackson megyei börtönben van elhelyezve 300 ezer dolláros óvadék ellenében.

A Jackson Megyei Seriffhivatal elmondta, hogy „a nyomozók és a Talent Rendőrség egyik tisztje április 6-án 15:30 körül tartóztatta le Fullert a Talent Középiskolában”.

 

Jelenleg nincs jele annak, hogy további áldozatokról lenne szó.”

– tette hozzá a seriffhivatal.

 

A letartóztatásra mindössze egy nappal azelőtt került sor, hogy egy floridai középiskola történelemtanárát letartóztatták, mert szexuális levelezést folytatott két, 18 és 14 éves diáklánnyal, és állítólag molesztált egy 14 éves diákot az iskolában.”

– közölte a Polk megyei seriff hivatala (PCSO).

 

A PCSO csütörtökön tartóztatta le a 39 éves Derek Striblinget, miután tudomást szereztek szexuális tartalmú üzeneteiről. Grady Judd Polk megyei seriff megjegyezte, hogy Stribling történelemtanár, diákigazgató, kosárlabdaedző és életvezetési tanácsadó a floridai Lakelandben található Crossroads Christian Schoolban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére