Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életveszélyesen megsérült a budai iskolai késelés áldozata

888

2022.10.10. 19:15

Életveszélyes sérülést szenvedett az a 18 éves fővárosi középiskolás, akit egy késsel többször nyaktájékon szúrt egy osztálytársa hétfő délelőtt egy I. kerületi technikumban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője sajtótájékoztatón, Budapesten.

 

Csécsi Soma azt mondta, a támadót a helyszínen elfogták, őrizetbe vették és emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. A gyanúsított megtagadta a vallomást – tette hozzá.

A szóvivő ismertette: a rendőrségre nem sokkal fél 9 előtt érkezett bejelentés a bűntényről. A támadót, aki szintén tanuló, a helyszínen elfogták, a rendőrök kihallgattak továbbá 13 tanút, köztük több tanulót.

 

A nyomozók átkutatták a támadó táskáját, amelyben kalapácsot és ollót is találtak – mondta Csécsi Soma.
A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a sérültet a mentők kórházba vitték.

 

A Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum (BGSZC) hétfő délután az MTI-nek megerősítette, hogy az eset a BGSZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban történt. Azt írták: az esetnek semmilyen előzménye nem volt.
A közleményükben – a későbbi rendőrségi bejelentéssel ellentétben – az szerepel, hogy „a sértett tanulónak 8 napon belül gyógyuló sérülései vannak”.

Kitértek arra, az eset után az intézmény igazgatója a tantestületet és a diákokat is iskolagyűlés keretében tájékoztatta a történtekről. A tanulók számára szükség esetén iskolapszichológus is rendelkezésre áll – tudatta az iskola.

 

 

(MTI)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére