Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elfogtak egy albán embercsempészt Budapesten

888.hu

2021.12.02. 10:05

Elfogtak egy albán embercsempészt a főváros XVIII. kerületében, egy Üllői úti lakásban a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai – közölték a rendőrségi honlapon csütörtökön.

 

Azt írták, a rajtaütés kedden történt, a nyomozók házkutatást is tartottak, a lakásban készpénzt és útleveleket találtak. Lefoglalták a bűncselekményhez használt gépjárművet.

A férfi a gyanú szerint ez év áprilisától próbált albán állampolgárokat Nyugat-Európába juttatni a Liszt Ferenc repülőtéren keresztül.

A csaknem hét hónapon át tartó bűncselekmény-sorozatot társával együtt követte el. A csempészett migránsokat Magyarországon munkásszállókon és hostelekben pihentették, és segítséget nyújtottak abban, hogy az embereket az államhatárról Budapestre vigyék. Segítették a repülőjegyek megvásárlását, esetenként hamis okmányok beszerzését.

Az 54 éves albán férfi ellen embercsempészés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. Társát nemzetközi elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség – olvasható a közleményben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére