Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezernél is több migránst tartóztattak fel tegnap

888.hu

2022.08.19. 09:20

Bőven akadt dolga a határt őrző egyenruhásoknak...

 

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. augusztus 18-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 754 határsértőt tartóztattak fel és 312 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 31 esetben összesen 233 határsértőt tartóztattak fel Bácsbokod, Bácsborsód, Balotaszállás, Bátmonostor, Dávod, Hercegszántó, Hóduna, Katymár, Kelebia, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kunbaja, Lajosmizse, Madaras, Mátételke, Mélykút, Petőfiszállás és Tompa közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 38 esetben összesen 458 határsértőt tartóztattak fel Apátfalva, Ásotthalom, Deszk, Forráskút, Kistelek, Kiszombor, Kübekháza, Mórahalom, Röszke, Szatymaz és Szeged közigazgatási területén. Győr-Moson-Sopron megyében 2 alkalommal, Nagycenken és Mosonmagyaróváron 30; Komárom-Esztergom megyében Tatabányánál 9; Pest megyében 3 esetben, Inárcsnál és Gyálon összesen 24 határsértőt tartóztattak fel. Az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun 3 esetben 24, Csongrád-Csanád megyében 15 esetben 288 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – tájékoztat a rendőrség hivatalos honlapja.

A megállított migránsok magukat afgán, albán, bangladesi, indiai, marokkói, pakisztáni, szír, török és tunéziai állampolgárnak vallották. A személyazonosságuk igazolása viszont már nem sikerült.

Ezen felül több esetben füleltek le embercsempészeket, akik adott esetben negyvennél is több migránst próbáltak átvinni az országon.

Köztük volt cseh, ukrán, román és horvát állampolgárságú sofőr.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére