Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felfegyverkezve garázdálkodtak két városban

888.hu

2021.07.23. 07:30

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

 

A rendőrségre 2021. július 20-án 22 óra körül érkezett bejelentés, hogy Bonyhádon

egy személy bottal támadt több emberre.

A kiérkező egyenruhások három személyt igazoltattak a helyszínen. A rendőrök megállapították, hogy egy helyi család tagjai között alakult ki nézeteltérés, melynek során bottal, kővel ütötték egymást.

Két személyt a mentők a Tolna Megyei Balassa János Kórház sürgősségi osztályára szállítottak.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába nem sokkal később érkezett a bejelentés, hogy a szekszárdi kórház Ybl Miklós utca felőli bejáratánál egy korábban a sürgősségi osztályon ellátott személy a szolgálatot teljesítő biztonsági őrökre támadt, és

egyiküket egy karóval többször megütötte.

A helyszínre érkező egyenruhások az adatgyűjtés során megállapították, hogy egy 23 éves bonyhádi férfit a biztonsági szolgálatot ellátó személyek felszólítottak a kórház elhagyására, aki ennek szitkozódva tett eleget. A kórház sorompóján kilépve azonban trágár szavakkal illette a dolgozókat, majd

a virágoskertből kitépett egy 105 centiméteres karót, amivel többször megütötte a biztonsági őrt, és dulakodni kezdett a kórházi dolgozókkal.

A rendőrök a garázda férfit elfogták, előállították, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálati osztályán felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére