Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Friss: cigánymaffiózók voltak a halálos érdi összecsapás résztvevői (+VIDEÓK)

Horváth Tamás

2020.07.31. 11:00

Az enyingi és az érdi cigánymaffia egy benzinkúton esett egymásnak, kések és pisztolyok is előkerültek.

Mint arról mi is beszámoltunk, csütörtökön Enyingről, a Cozma-gyilkos Sztojka Iván lakhelyéről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi „szóváltást” lerendezzen egy másik társasággal.

Az enyingiek és az érdiek összecsapása során fegyverek és kések is előkerültek, egy 50 éves férfit halálra szúrtak.

Az internetre felkerült videók és egyéb információk tanúsága szerint az enyingi és az érdi cigánymaffia esett egymásnak a már eddig is hírhedtnek számító érdi benzinkúton.

Az enyingi társaság, még az indulás előtt, ezzel a videóval üzent az érdieknek:

Ha a videó nem indulna el, ITT megtekinthető.

Az eset után a halálra késelt 50 éves – vélhetően az érdiekhez tartozó – férfi fia pedig ezt a videót tette közzé a Facebookon:

Ha időközben ezt a videót is törölnék a Facebookról, ITT továbbra is megtekinthető lesz.

A rendőrség péntek délelőtt egyébként az alábbi közleményt adta ki az üggyel kapcsolatban:

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, a sértett felek egymásnak estek. Több, nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, amely személyi sérülést nem okozott. A két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadtak az útjukba kerülő ellenérdekű felekre, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta. Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt elszenvedett sérüléseibe, további tizenkét ember került különböző fokú sebesülései okán kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít. A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi, és kezdeményezi letartóztatásukat. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. A rendőrség megtette a szükséges intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére