Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekpornóval bukott le a népszerű nőimitátor

888.hu

2022.06.24. 17:40

Legalább 135 videót és képet osztott meg kiskorúakról.

 

A drag queen-ek élete nem csupa móka és kacagás.

A pennsylvaniai Brice Patric Ryschon Williams-t 25 rendbeli, 2. osztályú gyermekpornográfiával és 18 rendbeli kommunikációs eszköz bűnös használatával vádolták meg, miután a rendőrség házkutatási parancsot adott ki a gyanúsított otthonára.

Az Anastasia Diamond drag queen-néven is fellépő Williams ellen 2020 májusában kezdődött a nyomozás, amikor az Eltűnt és Kizsákmányolt Gyermekek Nemzeti Központja (National Center for Missing and Exploited Children) bejelentést tett a pennsylvaniai főügyészi hivatal gyermekbűnözőkkel foglalkozó részlegénél.

 

A hónap elején szexuális cselekményeket végző gyermekekről készült képeket kezdtek feltölteni egy Anastasia Diamond vagy Ana D. nevű e-mail címhez kapcsolódó Dropbox-fiókba. A következő időszakban a gyanúsított folyamatosan újabb és újabb obszcén képeket töltött fel a Dropbox-fiókra, és a nyomozók Travis Nye különleges ügynök vezetésével rengeteg bizonyítékot gyűjtöttek össze, amelyek megerősítették, hogy az elkövető Williams.

 

 

Williams óvadékát 100 ezer dollárban határozták meg, amit nem tudott letenni. A Franklin megyei büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva, a tárgyalás időpontját pedig július 5-re tűzték ki.

Anastasia Diamond drag queen-név alatt pozitív médiafigyelmet kapott, a helyi újságok „a HIV/AIDS fertőzés megelőzés szószólójaként és közösségi szervezőként” emlegették.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére