Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halálra gázolt egy 18 éves fiút, mert azt hitte, republikánus – két nap múlva kiengedték a börtönből

888

2022.09.22. 15:00

Shannon Brandtet, a 18 éves Cayler Ellingson meggyilkolásával vádolt 41 éves férfit kedden engedték ki az észak-dakotai Stutsman megyei börtönből.

 

A bírósági dokumentumok szerint vasárnap hajnali 2 óra 35 perckor a 41 éves Shannon Brandt felhívta a 911-et, és bejelentette, hogy elütött egy gyalogost, mert az szerinte megfenyegette.

Brandt azt mondta az állami rádiónak, hogy a gyalogos egy republikánus szélsőséges csoport tagja volt és attól tartott, hogy a csoport „eljön érte”.

Miután kimentek a helyszínre, a rendőrök Brandt házába mentek Glenfieldben, amely körülbelül 12 percre van a baleset helyszínétől.

Brandt beismerte, hogy az eset előtt alkoholt fogyasztott, és kijelentette, hogy azért ütötte el Ellingsont az autójával, mert politikai vitája volt vele.

Brandt azt is elismerte a képviselőknek, hogy először elhagyta a baleset helyszínét, majd visszatért, hogy hívja a 911-et, de ismét elment, mielőtt a rendőrtisztek megérkezhettek volna.

 

A bírósági dokumentumok szerint közvetlenül a baleset előtt Ellingson felhívta az anyját, és megkérdezte, tudják-e, ki az a Brandt. Mondta, hogy igen és közölte a fiával, hogy úton van érte. Röviddel később a bírósági dokumentumok szerint Ellingson ismét felhívta az anyját, hogy üldözik. A második hívás után Ellingsont már nem lehetett elérni.

 

Brandtet gépjárművel elkövetett emberöléssel és halálos baleset helyszínének elhagyásával vádolták meg.

Majd két nap múlva 50 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Az áldozat, a 18 éves Cayler Ellingson

 

A gyilkosság néhány nappal azután történt, hogy Joe Biden elnök rendezvényt tartott, amelynek célja az volt, hogy összehívja az amerikaiakat az úgynevezett „MAGA republikánusok” (Make America great again) elleni harcra, akiket Biden „fenyegetésnek” nevezett a hónap elején.

 

De nem csak itt ért támadás jobboldali embereket a napokban:

Liberális diákok megtámadtak egy egyetemi rendezvényt, ahol a jobboldali újságíró, Tomi Lahren lépett fel.

Baloldali hallgatók tömege támadott meg egy előadást csütörtökön az Új-Mexikói Egyetem Turning Point kampuszán, ahol Tomi Lahren a FOX News és a The Blaze munkatársa is fellépett.

 

A liberálisok garázdálkodni és rongálni kezdtek, így az állami rendőrséget is a helyszínre kellett hívni.

 

Lahren bírálta az egyetemet, amiért nem törődött azzal a veszéllyel, amelybe őt és hallgatóságát sodorták.

A woke-tüntetők tömege próbált benyomulni a rendezvény helyszínére, miközben az egyetemi rendőrök megpróbálták távol tartani őket.

 

 

„Tandíjat fizető diákok voltak abban a teremben, hogy beszélhessenek, és veszélyben voltak. Mindannyian veszélyben voltunk”
– mondta Lahren az esemény után.

 

 

(Kép forrása: Tomi Lahren hivatalos Facebook-oldala)

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére