Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Három és fél év fegyházra ítéltek egy moldáv embercsempészt Pakson

888.hu

2021.12.08. 21:15

Gyorsított eljárásban három és fél év fegyházbüntetésre ítélt a Paksi Járásbíróság egy moldáv férfit, aki nemzetközi bűnszervezet tagjaként az általa vezetett kamion rakterében csaknem száz illegális bevándorlót próbált átcsempészni Magyarország területén.

 

A Szekszárdi Törvényszék az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében – az elsőfokú ítéletről beszámolva – azt írta, november elején több csoportban 97 illegális bevándorló jutott át ismeretlen embercsempészek segítségével a szerb–magyar „zöldhatáron”.

Az embercsempészek a migránsokat Baja közelében egy erdős területen magukra hagyták azzal, hogy várják meg az értük jövő szállítójárművet, amely eljuttatja őket Ausztriába.

A moldáv embercsempész egy román rendszámú, ponyvás rakterű tehergépkocsival érkezett november 10-én a Duna-parti város külterületére, ahol

felvette a többségükben szír származású migránsokat.

A férfi még aznap, egy rendőri intézkedés során bukott le Dunaföldváron. A bíróság közleménye szerint a vádlott egy nemzetközi embercsempész-hálózat tevékenységéhez kapcsolódott, ezért őt bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt három és fél év, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére