Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Illegális migránsokkal teli autót állítottak meg a magyar rendőrök

888.hu

2022.02.11. 08:10

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 20 éves szerb sofőr ellen, aki 17 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának jelzése alapján a Pest megyei rendőrök 2022. február 11-én 1 óra 12 perc körül az M5 autópálya inárcsi pihenőhelyénél vezettek ki egy szerb honosságú gépkocsit, amelyet egy szerb férfi vezetett, a járműben 17 külföldi tartózkodott – olvasható a Police.hu-n.

A magukat afgán állampolgárnak valló férfiak magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a Pest megyei rendőrök a sofőrrel együtt elfogták és előállítják őket.

Az illegális migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a szerb férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít büntetőeljárást.

A Police.hu kiemeli: az embercsempészés bűntette alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben

akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére