Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Pétert egy hazug, gusztustalan és gátlástalan embernek tartja Szilágyi György élettársa

888.hu

2022.05.17. 18:57

A TV2 Tényeknek adott exkluzív interjút a Jobbikban kirobbant nemierőszak-botrány áldozata.

 

Mint ismeretes, tavaly decemberben egy disznótoron vett részt több jobbikos, közte Szilágyi György 23 éves élettársa, V. Anita is. Az est folyamán egy jobbikos politikus (elmondása szerint Földi István) berángatta egy szobába, ahol levetkőzött előtte és fogdosni kezdte. A botrány fél évvel az esetet követően került csak nyilvánosság elé.

V. Anita – aki a pártban akkor választókerületi szervezőként dolgozott – az interjúban elmesélte, hogy az erőszakoskodás pár percig tartott, viszont számára sok időnek tűnt. A riportól is látszik, hogy a lány még hónapok múltán is a könnyeivel küszködik, ha az a nap szóba kerül.

Az eset lelkileg megviselte, ezt az érzést senkinek nem kívánja.

 

Elmesélte, hogy Földi István házasként több alkalommal is közeledett felé, de ő minden alkalommal ezt visszautasította, mivel már együtt volt szerelmével, a korábbi jobbikos országgyűlési képviselővel, Szilágyi Györggyel. A lánynak meg se fordult a fejében, hogy erőszakoskodni, majd közösülni akar vele.

Gyüre Csaba politikustársa igyekezett leállítani Földit, de azt a választ kapta hogy „foglalkozzon a saját dolgával”. Végül sikerült kiszabadítania a lányt a támadója karmaiból, miután a meghallotta a segélykiáltásait. Úgy véli, hogy ha nem segít neki Gyüre, akkor biztosan megerőszakolják.

Elmondta, hogy ezt követően ott már félelemben volt, de a disznótorról nem jöhetett el azonnal, mivel azt mondták neki, hogy amíg a párt elnöke, Jakab Péter ott van, addig mindenkinek maradnia kell az eseményen.

V. Anita közölte, hogy másnap a jobbikosok megfenyegették, hogy ha beszélni merészkedik, akkor tönkre fogják tenni, és ezért sem fordult azonnal a rendőrséghez.

Megjegyezte, hogy bízott abban, hogy a párton belül ennek lesz valamiféle következménye. Kezdetben azért is csatlakozott a párthoz, mert nagy igazságérzete miatt tisztelte Jakab Pétert, ez azonban csak az egyik arca, amit mutat mindenkinek. Azonban van neki egy másik arca is:

Ő egy hazug, egy gusztustalan, egy gátlástalan ember.”

– zárta interjúját ezzel a kijelentéssel.

A baloldali összefogásban is csalódott, hiszen nyilvánosan nem álltak ki mellette, és még támadásokat is kapott. Viszont annak hálás, hogy a női kormánypárti képviselők kiálltak mellette.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére