Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közel négyszáz migránst állítottak meg tegnap

888.hu

2022.02.24. 08:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 184 határsértőt tartóztattak fel és 194 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 7 esetben összesen 51 határsértőt tartóztattak fel Dunafalva, Katymár, Kunbaja, Kisszállás, Kelebia és Tompa közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 25 esetben, összesen 119 határsértőt tartóztattak fel Szatymaz, Röszke, Szeged, Öttömös, Domaszék, Zsombó, Mórahalom és Ásotthalom közigazgatási területén. Budapesten 4 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Vas megyében, Pinkamindszent területén a rendőrök 8 illegális migránst fogtak el. Zala megyében, Rédics területén 2 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök – tájékoztatnak a rendőrség hivatalos honlapján.

Szír, marokkói, tunéziai, török, kongói, indiai, palesztin és afgán állampolgárnak vallották magukat a feltartóztatott migránsok, de egy sem tudta hitelesen igazolni sem a személyazonosságát, sem azt, hogy jogosan tartózkodik az ország területén.

Az elmúlt 24 órában határkerítésnél összesen 194 migráns akadályoztak meg abban, hogy átjöhessenek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére