Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közel ötszáz migránst állítottak meg tegnap

888.hu

2022.02.15. 08:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 14-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 184 határsértőt tartóztattak fel és 315 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 5 esetben összesen 44 határsértőt tartóztattak fel Bácsalmás, Balotaszállás, Bátmonostor, Bácsborsód és Pusztamérges közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 26 esetben, összesen 116 határsértőt tartóztattak fel Szatymaz, Röszke, Szeged, Öttömös, Domaszék, Zákányszék és Ásotthalom közigazgatási területén. Győr-Moson-Sopron megyében a rendőrök Jánossomorja és Csorna területén 12 határsértőt tartóztattak fel. Komárom-Esztergom megyében a rendőrök Esztergom területén 2 határsértőt tartóztattak fel. Vas megyében, Bozsok területén a rendőrök 10 illegális migránst fogtak el – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Arról is beszámolnak, hogy a feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, tunéziai, török és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Az ellenőrzés után visszakísérték őket a határhoz.

315 fő eseteben viszont már a kerítés illegális átlépését is megakadályozták. Ezen felül két embercsempészt is fogtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére