Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztattak egy nőt, aki 213 férfivel erőszakoltatta meg a 12 éves lányát

888

2022.10.20. 17:20

Előzetes letartóztatásba helyezték annak a 12 éves lánynak az anyját, akit szexuálisan bántalmazott egy 53 éves férfi. A boltosként dolgozó férfi és az édesanya prostituáltként használta a kislányt, akit több mint 200 másik férfi is bántalmazott.

 

Az athéni bíróság előzetes letartóztatásba helyezte egy 12 éves lány édesanyját.

A nő társa, az 53 éves Ilias Michos legalább 213 különböző férfinak adta el a kislányt – írja az eKathimerini.

 

A nő tagadta, hogy bármi köze lenne lánya szexuális kizsákmányolásához. A bíróság viszont elutasította a 37 éves anya vallomását, megjegyezve, hogy olyan férfiaktól kapott készpénzt, akik szexuálisan bántalmazták a lányát.

 

Ilias Michost, egy boltost azzal vádolnak, hogy ez év áprilisa és augusztusa között megerőszakolta a 12 éves lányt, és megszervezett 213 másik férfit, hogy bántalmazzák. Az ügyben egy másik gyanúsítottat is azonosítottak, a 43 éves Ioannis Sofianidist.

Az 53 éves férfit embercsempészettel és illegális fegyvertartással is megvádolták.

 

A rendőrség azt állítja, hogy Michos lefényképezte és lefilmezte a 12 éves lányt, akit a boltjában bántalmaztak, és az anyagot pornográf weboldalakra tette fel, de csak azután azonosították be, hogy az áldozat családja egy telefonon fényképeket és üzeneteket talált, amelyeket állítólag Michos küldött.

Az eset mindössze egy hónappal azután történt, hogy az olasz rendőrség letartóztatott egy másik anyát, akit azzal vádolnak, hogy prostituálta 15 éves lányát, hogy kifizesse az adósságait, valamint letartóztatták a nő másik lányát, aki állítólag szintén részt vett a tevékenységben.

A nyomozók az állítólagos bántalmazásról azután értesültek, hogy lehallgatták a telefonbeszélgetéseket, amelyekből kiderült, hogy a nő, lánya és barátja mind részt vettek a tinédzser bántalmazásának megszervezésében.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére