Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar futtatókat fogtak el Berlinben és Budapesten

888.hu / MTI

2022.09.27. 10:44

Prostitúcióra kényszerítés miatt elfogták egy magyar bűnszervezet három tagját magyar-német nemzetközi együttműködésben, az Europol biztosítása mellett – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) kedd reggel a police.hu oldalon.

 

A bűnbanda negyedik tagját, a 30 éves Pusztai Csabát még keresik a rendőrök. Ellene európai elfogatóparancsot is kibocsátottak.
A nyomozást B. József monori lakossal és társai ellen több ember sérelmére, a sértettek kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, rábírással, erőszakkal és fenyegetéssel elkövetett emberkereskedelem és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatják – írta az NNI.

A bűnbanda 2017-től kiszolgáltatott helyzetben lévő magyar nőket szerveztek be németországi prostitúciós munkára. A toborzott lányokat repülővel vagy kisbusszal vitték Berlinbe, ahol bérelt lakásokban szállásolták el őket. A csoport egyik tagja, a „lover boy” a lányokat több esetben azzal vette rá a prostitúcióra, hogy szerelmet színlelt nekik.

A sértetteknek az elkövetők által ellenőrzött utcákon kellett dolgozniuk, és ha nem keresték meg a bűnbanda által elvárt napi 150–300 euró közötti összeget, nem engedték be őket az utcáról, rájuk kényszerítve ezzel a további munkavégzést – ismertették.

Magyar-német együttműködésben huszonöt sértettet azonosítottak. Szeptember 21-én Budapesten és Berlinben egyszerre csaptak le a bűnbanda három tagjára. Magyarországon az NNI a készenléti rendőrséggel közösen fogta el a 32 éves B. Józsefet, akinek a bíróság utóbb elrendelte a letartóztatását.

A német társhatóság és az NNI munkatársai közösen fogták el Berlinben a bűnbanda két vezetőjét, a 40 éves L. Zsoltot és a 45 éves C. Ildikót. A két magyar állampolgárt kiadatási őrizetbe helyezték, átadásukról a német bíróság a későbbiekben dönt majd – olvasható a közleményben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére