Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerőszakolt egy migráns? Ne hívd a rendőrséget, különben rasszista vagy!

888.hu

2023.02.10. 15:50

Az egyik berlini egyetem legalábbis ezzel a kéréssel fordult a lányokhoz. A rendőrség másképp gondolja. Nagy dilemma, hogy mi a helyes döntés.

 

 

Az egyetem azt tanácsolta a lányoknak – akiket a szexuális bűncselekményt elkövető migráns férfi többször zaklatott ;, hogy ne hívják a rendőrséget, mert rasszistának tekinthetik.

A gyanúsított hetek óta szexuálisan zaklatja a diáklányokat a berlini Szabadegyetem kampuszán, de az ottani szélsőbaloldali diákbizottság felszólította őket, hogy ne riasszák a hatóságokat.

A Morgenpost című újság azonban beszámolt a csoport által a diákoknak erről kiküldött e-mailről, melyből világosan látszik, hogy nem az áldozatokért aggódnak, hanem az elkövetőért. A lányoknak azt tanácsolták, hogy a hatóság zaklatása helyett – akik egyébként se megfelelően kiképzettek a pszichológiailag is rendkívüli helyzetek kezelésére – inkább az egyetem biztonsági szolgálatához vagy a szociálpszichiátriai szolgálathoz forduljanak.

A Remix News szerint hiába kérték a szexuális bűnözőt, hogy változtasson a viselkedését, és hagyja abba a nők zaklatását, erre a férfi nem mutatott hajlandóságot.

 

A berlini rendőrség úgy reagált a történetre, hogy felszólította a nőket, hogy hívják őket, ha nem érzik magukat biztonságban.

 

Bárki, aki veszélyben van vagy bűncselekmény által érintett, vagy mások vészhelyzetéről szerez tudomást, ne hagyja, hogy bármi vagy bárki megakadályozza a cselekvésben. Hívjon minket – tárcsázza a 110-et! Mi itt vagyunk önöknek.”

– tweetelte a rendőrség.

 

Az ilyen viselkedés nem újdonság Németországban, amely az elmúlt évtizedben több millió bevándorlót – túlnyomó többségükben fiatal férfiakat – fogadott be a Közel-Keletről és Észak-Afrikából.

Miután 2015 szilveszterén migráns férfiak tömegesen molesztáltak nőket Kölnben, a helyi feminista csoport hírhedt módon úgy reagált, hogy meglátogatta a város migránsközpontját, és virágokat osztogatott a menedékkérőknek.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére