Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszólalt a miniszterelnök az újbudai rendőrgyilkosságról

888.hu

2023.01.13. 11:25

Megszúrtak három rendőrt csütörtökön késő este Kelenföldön. Orbán Viktor miniszterelnök együttérzéséről biztosította a meggyilkolt rendőr családját.

 

Mint ismert, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és a lakásba be akar jutni. A rendőrség közleménye szerint: a megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, majd a férfi az egyenruhásokra támadt. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták.

A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték.

Az egyik rendőr, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

Orbán Viktor a hajnali rendőrgyilkosságról azt mondta, hogy együtt érez a meggyilkolt rendőr családtagjaival. Gondoskodni fogunk róluk. Meg kell becsülni a rendőröket, mert ez egy veszélyes szakma – fogalmazott a miniszterelnök interjújában.

Jó hír, hogy az elkövetőt elfogták. A mi biztonságunk érdekében az ilyen veszélyes embereket gyorsan ki tudják iktatni – tette hozzá. Gondoljunk arra, hogy ez megráz minket, mert nem mindennapos eset, és Budapesten ez meglehetősen ritka eset.

Mindez azt jelenti, hogy a rendőrök jól végzik a munkájukat, hogy nem történik mindennap ilyen. Az életünk valójában biztonságos és ezt meg kell becsülni – mondta el a kormányfő.

 

Őszinte részvétem az elhunyt rendőr családjának.”

– írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére