Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ördögűzést hajtott végre egy nagyapa a 3 éves unokáján, aki a kísérletbe végül belehalt

888.hu

2022.05.13. 19:00

A tett helyszínén kizárólag a családtagok tartózkodtak, akik a végeredmény dacára sikerként könyvelték el magukban a műveletet.

 

A Daily Wire írta meg, hogy tavaly szeptemberben a kaliforniai San Joséban levő kis templomban elvégeztek egy rituálét egy 3 éves kislányon, hogy „megszabadítsák a gonosz szellemektől”.

Az „esemény” zártkörű volt, kizárólag az Arely Naomi Proctor nevű kislány, valamint annak családtagjai voltak jelen. A leírás szerint a kislányt a derekánál és a nyakánál fogva tartották, hogy megpróbálják rávenni, hogy „hányja ki a gonosz szellemet a testéből”.

A nagyapa, Rene Huezo, aki egyben a templom lelkésze is, beismerte, hogy részt vett az ördögűzési kísérletben.

 

Ha elolvassátok a Bibliát, látni fogjátok, hogy Jézus elűzte a démonokat, és beteg embereket tett újra egészségessé.”

– magyarázta.

A szertartás állítólag órákig tartott, aminek következtében a lány szeme, arca, nyaka és mellkasa súlyos sérüléseket szenvedett. A lány halálát végül fulladás okozta egy orvosszakértő szerint.

A lány anyja állítja: gyermekét megszállta valamiféle gonosz szellem, hiszen „ az áldozat, amikor felébredt, rendszeresen sikoltozott vagy sírt”. A nőt letartóztatták gyermek elleni, halált okozó erőszak vádjával, mivel állítólag a szertartás alatt megvonta lányától az ételt, nyakát pedig szorongatta. A Mercury News szerint a bírósági dokumentumok azt írják, hogy az anya csak két órával Proctor halála után hívta a rendőrséget.

Nagybátyja is a helyszínen volt – ő volt az egyik, aki lefogta a lányt –, vádat ellene azonban nem emeltek. Elmondása szerint a lány halála számára mély sebeket hagyott, de bízik benne, hogy ami történt, az „Isten akarata” volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére