Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több, mint 500 migránst állítottak meg tegnap

888.hu

2022.02.01. 07:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. január 31-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 321 határsértőt tartóztattak fel és 192 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 14 esetben összesen 121 határsértőt tartóztattak fel Tompa, Kunbaja, Balotaszállás, Dunafalva, Kisszállás, Bácsborsód, Katymár, Gara, Madaras és Hóduna közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 27 esetben összesen 163 határsértőt tartóztattak fel Üllés, Pusztamérges, Öttömös, Zákányszék, Makó, Kübekháza, Röszke, Ásotthalom és Szeged közigazgatási területén. Békés megyében Lökösházánál 1, Győr-Moson-Sopron megyében Várbalog közigazgatási területén 8, Komárom-Esztergom megyében Tatabánya külterületén 18, Pest megyében Inárcs külterületén 5, továbbá Vas megyében Sárvár külterületén 5 illegális migránst tartóztattak fel a járőrök – olvasható a rendőrség közleményében.

 

Az ellenőrzésükkor a migránsok afgán, szír, algériai, indiai, albán, brazil, palesztin, egyiptomi, török, szomáliai, tunéziai és marokkói állampolgárnak vallották magukat. Személyazonosságát azonban egyik sem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, sem azt, hogy jogszerűen tartózkodnak hazánkban. MIután kihallgatták őket visszakísérték a határhoz.

A határkerítésnél összesen 192 esetben akadályozták meg, hogy illegálisan át átlépjék azt.

Ezen kívül hat esetben indítottak eljárást embercsempészés miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére