Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint négyszáz migránst állítottak meg tegnap a rendőrök

888.hu

2022.02.18. 07:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 17-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 164 határsértőt tartóztattak fel és 247 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 7 esetben összesen 43 határsértőt tartóztattak fel Bátmonostor, Katymár, Kecskemét, Kelebia és Kiskunfélegyháza közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 24 esetben összesen 117 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Kiszombor, Mórahalom, Öttömös, Röszke, Ruzsa, Szatymaz és Szeged közigazgatási területén. Komárom-Esztergom megyében 1 esetben 4 határsértőt tartóztattak fel Tata közigazgatási területén – tájékoztat a rendőrség honlapja.

 

A feltartóztatott migránsok afgán, algériai, egyiptomi, indiai, iráni, libanoni, líbiai, marokkói, pakisztáni, palesztin, szenegáli, szír, török és tunéziai állampolgárnak vallották magukat ellenőrzésük során. Közülük azonban egy sem tudta igazolni állítását, ezért kikérdezésük után visszakísértek őket a határhoz.

Ezen felül 247 migráns akadályoztak meg abban, hogy a határkerítésen valamilyen módon átjusson.

Három fővel szemben pedig embercsempészet miatt is intézkedtek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére