Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint nyolcszáz illegális migránst állítottak meg a tegnapi napon

888.hu

2022.04.22. 09:10

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. március 21-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 323 határsértőt tartóztattak fel és 563 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 9 esetben összesen 92 határsértőt tartóztattak fel Homorúd, Kunbaja, Hóduna, Kelebia és Hercegszántó közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 30 esetben összesen 221 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, Szatymaz, Öttömös, Röszke, Ásotthalom és Szeged közigazgatási területén. Baranya megyében Mohács külterületén 1, Győr-Moson-Sopron megyében Kópháza, Nagycenk és Hegyeshalom közigazgatási területén 9 illegális migránst tartóztattak fel a járőrök – olvasható a rendőrség honlapján.

Afgán, szír, szomáliai, algériai, pakisztáni, libanoni, bangladesi, palesztin, egyiptomi és török állampolgárnak vallották magukat mikor a rendőrök feltartóztatták őket. Azonban személyazonosságát egy sem tudta igazolni, így az ellenőrzés után visszakísérték őket a határzárhoz.

563 főt viszont már abban is megakadályoztak a rendőrök, hogy hazánk területére illegálisan bejussanak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére