Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A miniszterelnök levélben keresi meg a nyugdíjasokat, újabb brüsszeli politikust tartóztattak le, Joe Biden bekeményített

888.hu

2023.02.11. 19:59

Ez történt ma.

 

Nyitrai Zsolt telefonon adott nyilatkozatában elmondta: ebben a hónapban a 15 százalékkal megemelt nyugdíj és a 13. havi nyugdíj szintén megemelt összegben jut el az idősekhez.

Azt mondta, a 13.havi nyugdíjat „a baloldal elvette idős honfitársainktól, az Orbán Viktor vezette polgári kormány visszaadja nekik”.

 

 

Nápolyban tartóztatták le Andrea Cozzolino olasz európai parlamenti képviselőt, a brüsszeli korrupciós botrány érintettjét. Igazságügyi források szerint bűnszervezetben való részvétellel, pénzmosással és korrupcióval vádolják – írja a v4na.com.

A letartóztatást a nápolyi Guardia di Finanza intézte a belga ügyészség felkérésére, mivel a belga rendőrség a pénteki házkutatás során nem találta a politikust brüsszeli otthonában.

 

 

Az Egyesült Államok kormánya hat kínai légiipari szereplőt sújtott kereskedelmi korlátozással, amelyeket összefüggésbe hoz a feltételezett kínai megfigyelő léggömbprogrammal – jelentette be az amerikai kereskedelmi minisztérium helyi idő szerint pénteken.

A tárca közleménye szerint 5 vállalatról és egy kutatóintézetről van szó, amelyek – a megfogalmazás szerint – „támogatják a kínai hadsereg modernizációját, különösképpen a Népi Felszabadító Hadsereg repülési programját ide értve a léghajókat és léggömböket”.

A bejelentés szerint a hat kínai érdekeltség rákerült arra az egyre bővülő listára, amelyet az Egyesült Államok exporttilalommal sújt, és amelyeket jelentős kockázatként azonosít az amerikai nemzetbiztonság szempontjából. Az amerikai érvelés szerint a szankció alá helyezett vállalatok komoly kínai állami megrendelésekkel rendelkeznek.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére