Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

888.hu

2023.02.06. 15:40

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

 

 

A British Museum az LMBTQ Történelmi Hónap részeként népszerűsített egy ókori római csészét, amelyről a szakértők úgy vélik, hogy gyermekszexet ábrázol.

A Warren-kupa névre hallgató állítólagos ókori római lelet – amelyet feltehetően a Kr. u. első század körül készült – egyik oldala feltehetően pedofil szexuális aktust ábrázol.

A British Museum ezzel azonban nem foglalkozik. Ha az LMBTQ lobbinak történelmi hónapja van, akkor kiteszik ezt a csészét is! Mutatva, hogy milyen progresszívak, még a közösségi oldalukon is tolják a propagandájukat. Mindent nagyon büszkén teszik!

 

„A Kr. u. 10 körül készült Warren-kupa két, férfi szerelmeseket ábrázoló jelenettel van díszítve.” – írta szivárványos emojikkal díszitve a múzeum, hozzátéve, hogy állítólag „a 20. század nagy részében nem lehetett kiállítani”, mivel a homoszexualitás 1967-ig illegális volt Angliában és Walesben.

Azt azonban nem tették hozzá, hogy a kupa a feltételezések szerint nem két felnőtt férfi homoszexuális aktusát, hanem az bizony gyermekszexet is ábrázol. Az edény „B oldala” egy idősebb fiatalt ábrázol, aki egy „fiút” szodomizál, akit több forrás – köztük maga a British Museum is – „fiúként” írt le.

 

John R. Clarke történész is azt írta le az egyik tudományos folyóirat cikkében, hogy a hajviselet árulkodó: gyermekről van szó.

„Az elöl álló férfi hosszú hajfürtjei – valamint kisebb mérete – arra utalnak, hogy egy kisfiú.” – olvasható a cikkben, hozzátéve: „a művész a férfi egyik heréjét közvetlenül a fiúé mögött ábrázolta, jelezve, hogy a férfi éppen belé hatol”.

A Breitbart Londonnak a poszttal kapcsolatban adott nyilatkozatában a British Museum kiállt amellett, hogy a tárgyat az „LMBTQ-történelemről” való megemlékezésük részeként emelték ki.

„A Warren-kupa Kr. u. 10-ből származik, és a rajta lévő képek gyakoriak voltak az ókori római világban, amikor az idősebb és fiatalabb férfiak közötti kapcsolatokat tolerálták.” – mondta a múzeum szóvivője.

„Nincs szó arról, hogy a képek a mai mércével mérve elfogadhatóak lennének – az LMBTQ történelmi hónap részeként történelmi tárgyként emeltük ki.” – tették hozzá.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére