Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A neves asztrofizikus szerint az emberi tevékenységnek semmi köze a klímaváltozáshoz

888.hu

2022.09.13. 10:00

Piers Corbyn szerint a klímaaktivisták tévednek, a klímaváltozás körüli hisztériában résztvevők pedig csak pénzt akarnak keresni ebből.

 

A Copernicus Climate Change Service (C3S) – az EU által finanszírozott Föld-megfigyelő ügynökség – jelentése szerint az idei hőhullámok és az azt követő aszályok az európai történelem legforróbb nyarát eredményezték.

Természetesen ez a nyári „rekord” hőség arra késztette az aktivistákat, hogy ugyanazokat a régi szólamokat kezdjék nyomni, hogy ez „megerősíti, hogy a klímaváltozás már katasztrofális hatással van a világra”.

Az Európát sújtó energiaválság miatt ez nem túl kellemes téma, mivel számos nemzet – bár látszólag átmenetileg – felhagy zöld politikájával, nehogy a polgárai éhezzenek vagy megfagyjanak.

 

A minap az RT News riportere valószínűleg más válaszokat várt a műsorában feltett, éghajlatváltozással kapcsolatos kérdéseire:

Piers Corbyn – asztrofizikus, meteorológus és a brit Munkáspárt volt vezetőjének, Jeremy Corbynnak a bátyja – kifejtette a döbbent riporternek, hogy

az éghajlat mindig is változott, de ennek semmi köze az emberekhez.

Az asztrofizikus ehelyett úgy véli, hogy a Föld éghajlatában és időjárásában bekövetkező változásokat elsősorban a Nap felszínén zajló ciklikus aktivitás (és nem kifejezetten a légkörben lévő szén-dioxid hatása) diktálja.

Egyrészt a tudomány nem alkot állandó véleményeket. Másrészt (a klímaaktivisták) mindannyian tévednek.”

– mondja Corbyn.

 

Bizonyára az embernek köze van ehhez – mondja a műsorvezető, mire Corbyn így válaszol:

Nem, az egyetlen összefüggés az, hogy az ember egyszerre van itt azzal, amikor a Nap és a Hold bizonyos dolgokat csinál.”

 

A riporter erre felcsattant:

Akkor hogy lehet, hogy annyi éghajlatváltozással foglalkozó tudós nem ért egyet veled, és ennyi támogatást kapnak ehhez?”

 

Corbyn kinevette a műsorvezetőt mondván:

... azok, akik ezt mondják, csak pénzt akarnak keresni...”

 

Korábban egyébként az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke, Boris Johnson egykor Corbynt „a világ legkiválóbb meteorológiai jósának” nevezte.

 

Gyanítjuk, hogy ez az utolsó alkalom, hogy Mr. Corbynt beengedték a tévébe…

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére