Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kap egy előzménysorozatot a Grease, nem maradhatnak ki belőle az LMBTQ-karakterek sem

888.hu

2023.02.13. 12:30

Mindenkinek annyira hiányoztak az 1978-ban kiadott filmből. Hiánypótló alkotás lesz.

 

A Paramount+ hamarosan műsorára tűzi legújabb spinoff sorozatát, melyet az 1978-as John Travolta-filmhez, a Grease-hez készítettek el.

 

A sorozatba számos „marginalizált identitású” karaktert beépítettek, így nem fogja nélkülözni a manapság divatba hozott woke-őrületet.

 

A leszbikus csókjelenetekkel tarkított sorozatnak a Grease: A Rise of the Pink Ladies címet adták, mely 1954-ben fog játszódni, állítólag négy évvel a filmekben elmesélt események előtt. A sztori a Pink Ladies nevű lánybanda megalakulását fogja elmesélni.

 

A csapatot az 1978-as filmben megismert Rizzo (Stockard Channing) vezeti, amelyet „mellőzött és kitaszított” lányokból állított össze.

 

Az új sorozat 1954-ben fog játszódni, közvetlenül azelőtt, hogy a rock-n-roll meghódította volna a nemzet képzeletét, és mielőtt az eredeti sorozat szereplői középiskolába kerültek volna.

– írja a Deadline.

 

 

A lap hozzáteszi, hogy annak ellenére, hogy 1954-ben játszódik – évtizedekkel a wokeizmus és még a polgárjogi mozgalom előtt –, a sorozat a jelek szerint a woke nemi szerepekre, a leszbikus kapcsolatokra, a transzneműségre, a rasszizmusra és a „marginalizált identitású” karakterekre fog koncentrálni.

 

A sorozatban ráadásul a Grease filmben megszeretett karakterek közül egy sem fog szerepelni, vélhetően azért, mert még nem léptek be a középiskolába. Nagy kérdés, hogy hova tűnt el a sokszínű diákság, ami a jelek szerint teljesen eltűnt a történet és a Grease eseményei között eltelt négy év alatt.

 

Annabel Oakes producer azt nyilatkozta, hogy kifejezetten célja volt kibővíteni a Grease univerzumot az új színesbőrű és queer karakterekkel, hogy egy új közönséget is bevonzzon.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére