Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az osztrákok nem kérnek a bevándorlókból, fejlemények az EU-s korrupciós botrányban

888.hu

2023.02.12. 19:59

A menedékkérők többsége regisztráció nélkül jut el Németországba.

 

Az osztrákok kétharmada „inkább rossznak” vagy „nagyon rossznak” tartja az együttélést Ausztriában a bevándorlókkal és a menekültekkel – derült ki az Osztrák Integrációs Alap (ÖIF) által készített felmérésből. A bevándorlókkal szemben a megkérdezettek 67, a menekültekkel szemben 68 százaléknak voltak ellenérzései. Ez jelentős emelkedést mutat a legutóbbi, tavaly áprilisban elvégzett hasonló felmérés eredményeihez képest.

 

 

Az Európai Parlamentet érintő korrupciós ügyben folytatott nyomozás részeként az illetékes belga ügyészség vádat emelt és előzetes letartóztatásba helyezte Marc Tarabella belga európai parlamenti (EP-) képviselőt – írta a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap vasárnap. Marc Tarabellát pénteken vette őrizetbe a belga rendőrség, miután a nap folyamán egyebek mellett átkutatták az EP-képviselő egyik liege-i bankban őrzött széfjét, valamint több irodát a vallóniai Anthisnes városában, ahol az 59 éves politikus a polgármester.

 

 

A Welt am Sonntag című német hetilap beszámolója szerint a 2022-ben a hatósághoz menedékjogi kérelemmel forduló emberek nagyjából kétharmadáról nincs úgynevezett Eurodac-találat. Az Eurodac adatbázisában a 14 éven felüli menedékkérők ujjnyomatát rögzítik, amikor belépnek az EU-ba. A 2003 óta működő adatrögzítési eljárás azt szolgálja, hogy megállapítható legyen, melyik országnak kell elbírálnia a menedékjogi kérelmet.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére