Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több rajongó is elfordult a brit énekesnőtől, amiért felvállalta kereszténységét

888.hu

2023.01.05. 14:00

M.I.A. – aki egykor még a hindu vallást gyakorolta – az Apple Musicnak adott interjújában nemrég arról beszélt, hogy néhány rajongója ellene fordult amiért bejelentette: Jézus valódi.

 

Tény, hogy az eddigi karrieremben és az életemben akkor kaptam a legtöbb támadást, mikor bejelentettem, hogy Jézus él, ez egy kinyilatkoztatás volt a részemről. Azok az emberek, akik ezeket az alkalmazásokat irányítják, azt akarták hogy inkább rossz lány legyek, mint jó.”

osztotta meg Twitter-követőivel a 47 éves énekesnő.

M.I.A., akinek valódi neve Mathangi „Maya” Arulpragasam MBE, egy Zane Lowe-nak adott interjú során elmondta, hogy gyakorló hindu volt, aztán amikor egy látomást élt át, megváltozott az egész hozzáállása. Most ezt néhány rajongó vitatja.

 

Alapvetően az összes rajongóm is ellenem fordulhat, hiszen ők mind progresszívek, akik ebben az országban gyűlölik a Jézus Krisztusban hívő embereket.”

– mondta.

Hozzátette, hogy akkor se fog hazudni, ha ez esetleg a karrierjébe fog kerülni.

Az énekesnő korábban a Relevant magazinnak szintén mesélt a megtérésének élményéről. Elárulta, hogy azt megelőzően úgy gondolt a kereszténységre, mint „egy bugyuta történetre”. Mára úgy látja, hogy hinduként egy keresztény Isten volt az, aki megjelent neki és megmentette.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére