Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dopeman: Világéletemben fideszes voltam!

Prokaj Dávid

2023.01.24. 15:20

Legújabb videójában bevallotta, hogy mindig is „kamázta” a „Vikit” akivel 2010-et megelőzően is remek viszonyt ápolt. Részletesen kifejtette azt is, hogy miként sikerült beépülnie az ellenzékbe.

 

Kávézni is eljárnak együtt, ahol terveket szőnek arról, hogy hogyan semmisítsék meg az ellenzéket. Ezeken az alkalmakon többek között mindenféle drága steaket is szoktak enni.

Közölte, hogy együtt találták ki azt, hogy be kell épülnie az ellenzéki körökbe, mégpedig a bizalmuk megszerzésével. Közösen találták ki azt is, hogy a szoborfejet „el kell focizni”!

A tervük sikeresen megvalósult, onnantól kezdve nagyon megbíztak benne, így 2014-re már sikerült rengeteg információt átadnia a baloldalról a magyar miniszterelnöknek.

Dopeman bevallotta, hogy a Jobbikot is ő terelte át a baloldalra, ő mozgatta ott ügyesen a szálakat. A Momentumot szintén ő tette tönkre, amiről még állítása szerint nem is tudnak.

Havonta egyszer a kormányfővel közösen még a Karmelitába is eljártak, ahol jókat nevetgéltek a teraszon ülve egy jó bor társaságában a baloldalon. A hangulat olyan volt, hogy hasukat fogva röhögtek azon, hogyan tették tönkre együtt az ellenzéket.

 

Az összes pörkölttel leettük az ingünket!”

– mesélte.

 

Küldetésének tekintette, hogy egyedül szétzúzza az ellenzéket, amiért ő utólag egyedül vállalja is a felelősséget. Tettét nem bánja, hiszen ezért rengeteg pénzt kap, és bízik abban, hogy a jövőben még többet fog kapni.

A következő feladatuk pedig az lesz Orbán Viktorral együttműködve, hogy együtt irányítsák az Európai Uniót úgy, mit „Darth Vader és Palpatine császár”.

 

A teljes „coming out”' videót már meg lehet tekinteni. Mindenki döntse el magában, hogy az elhangzottak mennyire tekinthetőek komolynak, és mennyire koholmánynak. Meglehet, az elmondottak nyomokban iróniát is tartalmaznak.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére