Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tetőablakcsere 7 előnye

(X)

2023.01.19. 10:22

(X)

 

Kiszökik a meleg, bejön a hideg, nehezen záródik vagy egyszerűen csak eljárt felette az idő? Akkor itt az ideje a tetőablakcserének! Felsorolunk néhány érvet, amelyek miatt érdemes lehet belevágni.

Akár lakásfelújítási munkálatok, akár a tetőtéri ablakok elöregedése miatt jön az ötlet, egy dolog biztos: a tetőablakcserébe érdemes belevágni, hiszen számos előnye van – ezek közül sorolunk most fel néhányat.

Forrás: KissTóth Plusz Kft.

 

A tetőablakcsere 7 nagy előnye

1. Egy új tetőablak sokkal jobb hőszigetelő lehet, mint a régi, ennek köszönhetően segíthet tovább tartani télen a meleget, nyáron a kellemes benti hőmérsékletet. Így még a fűtés-, illetve a villanyszámlán is spórolhat!

2. A régi tetőablakoknál jobb minőségű, szebb tetőtéri ablakokat lehet már beszereltetni manapság, ami esztétikailag is fontos tényező, és a ház értékét is növeli.

3. Egy új tetőablak már sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, mint a régiek, sőt, több gyártónál is választható esőzajcsökkentő, napvédő, biztonsági vagy extra energiatakarékos üvegezés is!

4. Nincs többé szellőztetés közben nyitva felejtett tetőablak! Az új típusú tetőablakoknál már alapvető elem a beépített szellőzőnyílás, ami egy vagy két kattintással nyitott állásba állítható, és máris lehet élvezni a friss, szűrt levegő beáramlását anélkül, hogy kinyitnánk az ablakot.

5. A tetőablakcsere hosszú távú beruházás: évtizedekre megoldja a tetőtér természetes fényének, szellőzésének és hőszigetelésének kérdését.

6. A régi tetőablakokat még kézzel kellett nyitni-csukni, ami például egy magasan lévő ablaknál komoly tornamutatványokat is szükségessé tehetett (akár több embernek is). És persze, volt bosszankodás, amikor a nyaralásra félúton jutott eszébe valakinek, hogy nyitva maradtak a tetőablakok. Az új típusúakat viszont már van lehetőség okos funkciókkal is bővíteni. Okostelefonos applikációkkal bárhonnan „kezelhetők”, csak az adott márkának a saját mobil alkalmazását kell letölteni, és természetesen internetkapcsolatra is szükség van.

7. A tetőablakcsere nem megfizethetetlen dolog. Egy jó szakember segít a rendelkezésre álló anyagi keretben maradni, illetve az igénybe vehető állami támogatásokkal kapcsolatban is van néhány alap információja, ami szintén segíthet a tervezésnél.

Forrás: KissTóth Plusz Kft.

 

Ha megszületett az elhatározás a tetőablakcseréről, és már csak a tetőablakos szakember hiányzik, keressen bizalommal!

A cikket írta:
Tóth Gergely
Tetőablak beépítőmester

(X)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére