Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megjelent Marguerite A. Peeters Kulturális kihalás című könyve az Alapjogokért Központ gondozásában

888.hu, MTI

2023.01.26. 15:20

Sajtótájékoztató keretében mutatta be csütörtökön az Alapjogokért Központ Marguerite A. Peeters: Kulturális kihalás című könyvét.

 

A könyvről Párkányi Eszter, a központ elemzője és Kovács István stratégiai igazgató tartott előadást. Az igazgató köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a Genderőrület után itt a második könyv Marguerite A. Peeterstől, amely csütörtöktől elérhető a könyvesboltokban. Az 1967-ben született Peeters belga újságíró, művészettörténész és teológus.

Kovács beszédében kiemelte, hogy a könyv központi témája a kereszténység leépítésének globális folyamata, és hogy ezek a jelenségek és folyamatok mennyire tudatosak bizonyos nemzetközi szervezeteken keresztül. Párkányi Eszter szerint az egyre gyorsuló globalizmus és a progresszív kulturális forradalom már a fejlődő országokat veszélyezteti.

Az elemző hangsúlyozta, hogy ez a marxizmussal kezdődő forradalom az egyház és a nyugati civilizáció lerombolását vette célba, és az elmúlt száz évben ez a forradalom egyre hatékonyabban terjed a világban.

A baloldal célja a társadalom atomizálása. A férfiakat a nők ellen, a fiatalokat az idősek ellen fordítja – mondta Párkányi Eszter. Az elemző szerint a devianciák normálissá tétele a baloldal igazi szándéka, a multikulturalizmus, a tömeges bevándorlás, a genderizmus ennek a szándéknak az eszköze.

 

Az írónő, Marguerite A. Peeters megköszönte az Alapjogokért Központnak, hogy könyve megjelenhetett Magyarországon. Szerinte Magyarország az egyik olyan szimbóluma a világnak, ahol még küzdenek a globalizmus ellen. Peeters szerint a magyar társadalom ellenállt az LMBTQ-mozgalom nyomásának, az egyház szekularizációjának, a posztmodernitásnak. Az írónő hangsúlyozta, hogy a hidegháború alatt és után a globalisták és marxisták leginkább a női, illetve emberi jogokat, a népesedéssel és környezetszennyezéssel kapcsolatos problémákat állították a figyelem középppontjába, így tematizálva a közbeszédet.

„Az ENSZ-ben a hetvenes évektől lettek egyre erőteljesebbek az abortusszal, mássággal kapcsolatos hangok, amelyek egyre inkább megjelentek a politikában is. A progresszív, nemzetközi erők partneri együttműködést kezdtek kialakítani a szórakoztatóiparral, az oktatás szereplőivel, különböző »think tank« intézetekkel, hogy a közbeszédet egyre inkább tematizálni tudják. Az NGO-k is ezt a célt szolgálták.” – állította.

Az írónő szerint a globális, kormányzásra készülő erők három szakaszon keresztül kezdték el befolyásolni a világot és magukhoz ragadni a hatalmat. A könyv ezekről a több évtizedet átfogó próbálkozásokról szól, amelynek célja szerinte az egyház, a társadalom, a család szétrombolása.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére