Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: alapjogokért központ

Alapjogokért Központ: egyre rosszabbá válik Európa pozíciója

Az Alapjogokért Központ szerint az ukrajnai háború tekintetében egyre rosszabbá válik Európa pozíciója és jelen pillanatban nem látszik ebből a kiút sem.

Megjelent Marguerite A. Peeters Kulturális kihalás című könyve az Alapjogokért Központ gondozásában

Sajtótájékoztató keretében mutatta be csütörtökön az Alapjogokért Központ Marguerite A. Peeters: Kulturális kihalás című könyvét.

Alapjogokért Központ: Májusban újra CPAC Hungary!

„Együtt erő vagyunk!” – ezzel a mottóval rendezi meg idén újra az Alapjogokért Központ a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi dzsemboriját, a Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC) Budapesten. A május 4-én és 5-én tartandó CPAC Hungary főszónokának a szervezők ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel.

„Még soha nem volt ennyire rossz állapotban az Európai Unió”

„Még soha nem volt ennyire rossz állapotban az Európai Unió”

Még soha nem volt ennyire rossz állapotban az Európai Unió (EU), egyszerre sújtják politikai és gazdasági nehézségek – mondta az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szánthó Miklós: A klímamorál nevében a gyerekeinkről akarnak bennünket lebeszélni

Az Alapjogokért Központ főigazgatója a közösségi oldalán emlékeztet, hogy a szexuális forradalom, a gender- és abortuszpropaganda, valamint a női és a férfi nem tagadása után új, szintén veszélyes és életellenes őrület van kibontakozóban a progresszív Nyugaton: ne vállaljunk gyerekeket, mert azzal „klímagyilkosokat” nevelünk.

A baloldali recept mindenhol ugyanaz: a hűségük pénzért eladó

Példamutatás helyett képmutatást! – írja az Alapjogokért Központ a Facebook-on.

Alapjogokért Központ: a magyarok többsége elutasítja a szankciókat

A felnőtt magyar lakosság többsége elutasítja az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok által Oroszországgal szemben eddig bevezetett szankciókat – derül ki az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásából, amelynek eredményeit pénteken juttatták el az MTI-hez.

Szánthó Miklós a japán CPAC-en: Magyarország kifejlesztette az okos erő képességét

A magyar múlt folyamatos szabadságharcai miatt a leleményesség egy különleges formáját alakítottuk ki, a kemény és a puha elnyomásokkal szemben az okos erő képességét – mondta Szánthó Miklós a CPAC JAPAN 2022 közönsége előtt szombaton.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Egyre erősebb a konzervatívok nemzetközi hálózata

Fontos, hogy a hasonlóan gondolkodó, szuverenista, családbarát, konzervatív erők tudjanak egymásról és kapcsolatban álljanak egymással, hiszen egységesen erősebben lehet fellépni a zsidó-keresztény kultúrát támadó erők nyomulásával szemben – fogalmazott a Magyar Nemzetnek Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója, aki múlt héten részt vett a konzervatív körökben befolyásos Republican Jewish Coalition Las Vegas-i rendezvényén.

Vissza az oldal tetejére