Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi építünk, ők rombolnak

Bohár Dániel

2023.01.27. 13:20

A baloldalnak fizikai fájdalmat okoz, hogyha Magyarországon valami fejlődik. Annyira bántja őket, hogy minden erejükkel harcolnak ellene. Persze, ezt nem véletlenül teszik. Ez a külföldi megrendelők érdeke.

 

Debrecenben 9 ezer embernek munkát adó gyár épül, amely 9 ezer család megélhetését garantálja. A magyar történelem egyik legnagyobb zöldmezős beruházása történik, aminek hatalmas nemzetgazdasági jelentősége van és akkor még a Debrecennek ebből származó iparűzési adóról nem is beszéltem.

Ez az, amivel a hazai baloldal nem tud mit kezdeni. Rosszul vannak Magyarország fejlődését látva. Emiatt ismét akcióba lendültek. A dollárbaloldal pártjai egytől egyig azon ügyködnek, hogy megfúrják a debreceni akkumulátor gyár megépítését. Természetesen szó sincs arról, hogy valójában érdekelné őket a debreceniek egészsége vagy az ivóvíz sorsa. Politikai pecsenyéjüket sütögetik. A globalista megrendelők érdekeit szolgálva.

Külön érdekes, hogy most azok a „zöldek” tiltakoznak az akkumulátor gyár ellen, akik egyébként az elektromos autóban látják a jövőt. Az a helyzet, hogy ahhoz bizony szükség van akksira.

A baloldal ugyanezt a hergelést művelte 2017-ben az Olimpia kapcsán vagy éppen a vakcinabeszerzéskor. Hangulatkeltettek és hazugságokat hirdettek. A cél akkor is és most is az, hogy ne a mi országunk fejlődjön, hanem valamelyik környező.

Hiszen érdemes tudni, hogy ezekért a befektetőkért harc folyik. Ezeket a beruházásokat komoly tárgyalások előzik meg és oda hozzák őket, ahol megbízható és stabil a politikai és gazdasági környezet.

A hergeléssel és a balhéval ezt akarják aláásni. A jobboldal épít, a baloldal rombol.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére