Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György és az ő országos hálózata

Bohár Dániel

2023.01.31. 12:20

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

 

A minap Debrecenben jártam, ahol az épülő akkumulátorgyárról kérdeztem a helyi embereket. Többen megjegyezték, hogy nem tetszik nekik, amikor baloldali politikusok és fizetett tüntetők jönnek a városukba balhézni Budapestről. Ez érthető is. Viszont mondtak más izgalmas dolgokat is, miszerint a hisztéria jelentős részét a helyi Soros-szervezetek vezénylik.

Először furán néztem, hogy milyen Soros-szervezetek vannak Debrecenben, egy igazi jobboldali városban, aztán kiderült, hogy elég sok, méghozzá komoly támogatásokkal. Az egyik legfontosabb ilyen szervezet az Alternatív Közösségek Egyesülete, ami 2017 és 2021 között összesen 2 millió 2 százezer dollárt kapott az Open Society Foundationstől, vagyis Soros legfőbb szervezetétől. Az egyesület kiterjedt kapcsolati halóval rendelkezik vagyis további civilnek mondott szervezetek tartoznak hozzájuk. Biciklis mozgalom, gördeszkás mozgalom, liberális klub, kávézó és még hosszasan sorolhatnám.

Hasonló szervezet az Együtt Debrecenért Egyesület is, amelyet szintén Soros alapítványa pénzzel. Ők pedig leginkább a helyi médiát.

Ez az a hálózat, amely teljes erővel tudja hergelni a helyi közvéleményt bármilyen témában. Most éppen az akkumulátorgyár ellen, de valójában lehetne bármiről szó. A lényeg számukra csupán a magyar kormány elleni támadás. Politikai aktivisták ezek.

Debrecenben. De hasonló a helyzet a többi nagyobb magyar városban is.

Mindenhol ott vannak és mindenhol szítják a feszültséget. Ezért fizetik őket.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére