Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A „globalista” az új tiltott fogalom Németországban

Georg Spöttle

2023.02.01. 12:10

 

Hans-Georg Maaßen sokáig a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal igazgatója volt. A titkosszolga akkor vált a liberális sajtó és a baloldal ellenségévé, amikor 2015-ben megkérdőjelezte a migrációt. A Kereszténydemokrata Unióban (CDU) is politizáló szakember kifejtette, hogy a dokumentumok nélkül beáramló milliós tömeg óriási veszélyt rejt, hiszen bűnözők és terroristák ezrei jöhetnek be a nyitott határokon. A felháborodás óriási volt, annak ellenére, hogy a számtalan terrortámadás, mint a berlini gázolás, a párizsi és brüsszeli robbantások igazolták Maaßen gondolatmenetét. Vitája Angela Merkellel odáig vezetett, hogy 2018-ban leváltották a titkosszolgálat éléről.

Most újra megtalálta őt a „ballib” sajtó mivel egy nyilatkozatában kimondta a „globalista” szót és sokak szerint ez maga az antiszemitizmus. Maaßen-t most már nácizzák és a kiadó munkatársai, ahol könyvét kiadták, petícióban határolódtak el tőle és a kiadó döntésétől is, hogy kinyomtatják a szakkönyvet, amelyet Maaßen írt. Már az Alkotmányvédelmi Hivatal egyik vezetője is beleállt volt főnökébe és klasszikus antiszemita sztereotípiákkal vádolja a jogi egyetemet végzett ex-titkosszolgát. Maaßen-t most pártja a CDU is ki akarja zárni soraiból.

 

A konzervatív hivatalnok többször védelmébe vette Magyarországot és a normalitás utolsó bástyájának nevezte. Maaßen többször írt arról, hogy globalizmust dicsőítő balliberális oldal szét akarja verni a nemzetállamokat, a tradíciókat és egy anonim, könnyen irányítható tömeget akar létrehozni. A jelenlegi politikai és társadalmi őrületért Maaßen a neomarxista politikusokat és a gazdaság globalista szereplőit teszi felelőssé. A Konrad-Adenauer Alapítvány is megszólalt az ügyben és egy „ultrajobboldali, antiszemita kódnak” tartják a globalista kifejezést. Szerintük ez a kifejezés összeesküvés teóriákat szül és gerjeszti az antiszemitizmust.

A volt titkosszolga természetesen visszautasítja ezeket a vádakat, ám a baloldali sajtó már pálcát tört felette és meghozta az ítéletet. Ehhez hozzájárul Maaßen békepártisága, mivel nem támogatja a fegyverszállításokat Ukrajnának és a háborús uszítást. Maaßent is megdöbbentette, hogy pont a magát pacifistának tartó Zöldpárt (Die Grüne) forszírozza még több fegyver szállítását Kijevnek és sajnálatát fejezet ki, hogy a CDU is inkább az USA érdekeit képviseli, mintsem a német népét. Németországban talán nincs is komolyabb vád egy közszereplő ellen, mint hogy antiszemita. A dolog szépsége az, hogy bizonyítani sem kell, vagy maximum egy ilyen hajánál fogva előrángatott indokkal, hogy egy általánosságban, sok éve használt kifejezés erre enged következtetni. A liberális hírportálok pedig boldogan kapnak fel minden ilyen híresztelést és terjesztik mert tudják, hogy ennél jobb karaktergyilkosság nem létezik.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére