Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bréking: megoldódott a bevándorlás problémája

888.hu

2015.09.04. 09:00

Bryndis Björgvinsdottir izlandi írónõ felhívására több tízezer izlandi állampolgár jelezte, hogy szívesen fogadna otthonában menekülteket.

 

Two natural Icelandic phenomena in one stunning photo: the midnight sun and a geothermal hot spring in the Hveravellir Nature Reserve.

Iceland Naturally (@icelandnatural) által közzétett fénykép,

 

Hát nem gyönyörű hely?


Izlandon egyértelműen jobb dolguk lenne ezeknek a kedves embereknek, akikről oly sok szeretettel hoz le a 444 megható sztorikat, aranyos játszadozó kisgyerekekről szóló képeket, ártatlan anyukákról szóló motivációs történeteket. 
 

Ja bocs, nem ezt a képet akartuk. Itt a helyes kép:

 

via GIPHY

 

Hogy miért faszság ez a felhívás?

Mert a bevándorlók a büdös életben nem fognak eljutni Izlandig.Legalábbis nagyon kis hányaduk. Két rohadtul banális okból kifolyólag: Izland messze van, és Izlandon nagy a hideg.

Viszont, egy ilyen hír csodálatosan követi azt a fölöttébb sikeres európai bevándorláspolitikai irányt, miszerint meg kell nyitnunk kapuinkat a bevándorlók előtt. És mit ad Isten: pont Izland nyitja majd meg kapuit, ők járnak elől a jó példával.

Értitek? Izland.

Megjegyeznénk, hogy Izland a Statistic Iceland szerint 1996 és 2014 között összesen 27,447 bevándorlót fogadott be. Azaz kb. annyit, mint Magyarország az elmúlt egy héten.

Így már kvázi jogos a felvetés, hogy miért nem nyitja meg a kapukat mondjuk Ausztria? Miért nem akarnak az osztrák családok befogadni egy-egy bevándolót – ahelyett, hogy tokkal-vonóval küldenék vissza őket Magyarországra?

Szóval ez a felajánlás kb. olyan, mint a rózsadombi gettó-hiphop.

Gonoszak vagyunk? Ó, igazatok van.
 
…és mert igazatok van: mindenki vigyen haza egy muszlim családot a Keletiből. Ossza meg vele otthonát, hűtőszekrényét. Lányát és feleségét. Küldje ki saját családját helyettük, mert az társadalmi felelősségvállalást jelent.
 
Köszönjük, Izland! Adjatok még ilyen jó ötleteket.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére