Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lelke mélyén mindenki Donald Trump akar lenni

888.hu

2015.09.26. 11:22

Az amerikaiak legalábbis biztosan, ha csak egy napra is.

A halloween az Egyesült Államok egyik legnagyobb bulija. Mindig hatalmas felhajtás előzi meg, és a legnagyobb gondot egyértelműen az okozza, hogy kinek a bőrébe is bújjon az ember, legyen édességért házaló gyerek, vagy a csokikat alkoholra cserélő felnőtt.


Idén is, mint minden évben, vannak favorit jelmezek, de az már most látszik, hogy az abszolút befutónak akkor számíthatunk, ha beszerzünk egy Donald Trump parókát.

Az amerikai sajtó szerint legalábbis biztos, hogy a repulikánus politikus lesz az idei sztár, aztán, hogy lesz-e olyan népszerű mint mondjuk a szexi vámpír, az más kérdés.
Esély azért van a dologra, mert az ingatlanmágnás, már így megihletett művészeket, és eszelősen jó abban, hogy a középpontban maradjon. Ha ez se lenne elég, még saját trumpos alkotásunk is lehet.  

Nem mintha ne lenne "szexi" a Donald Trump jelmez, amit egyébként könnyebb volt összehozni, mint a szexi Hillary Clintont - mivel az még nincs (vagy csak én nem tudok róla).

Az USA-ban eddig is nagy hagyománya volt a különböző politikusjelmezeknek, bár általában az elnökök szokták uralni a piacot, és nem az elnökjelöltek. Hogy ez mit mond a jelöltségért folytatott harc kimeneteléről, azt nem tudom, de kicsit remélem, hogy nincs összefüggés.

(huffingtonpost.com, marketwatch.com)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére